100 post!!! ^__^


ini entry yang ke 100... HAHAHAHAH.... untuk blog ni la... blog bfr2 ni x dikira okay...
HAHHA... kenapa terasa sgt happy ni... aishhh....
esk test micro processor tapi tak study... patut nya susah hati... tensen... marah.. bengang...tapi napa saya masih seronok sgt2 ni?? hhahahahhhaha.....
kenapa yea?? kenapa?? wuwuwuuw.... xpaham2....

memikirkan... bagaimanakah entry untuk 100 yg lain2 ni??
memikirkan masa depan blog tanpa memikirkan bagaimana nak dpt kan 4flat sebab saya tau itu tidak mungkin... hahahahah..... just 3flat cukup la.. KAH KAH KAH...... OK2...
tak nak sentuh isu belajar... tolong..tolong.....HAHHAHA.... sgt bosan ng itu... hahah...


ok la.... cukup la tu... saya sudah kena marah sebab tak study lg utk esk... kih kih kih....
bye...

WISH ME LUCK!!! ^__^

4 comments

  1. tahniah2.. berjaya juga anda menge'post' entri yg ke-100..

    ReplyDelete
  2. HAHAHHAHA..tu la psl.. xphm tol...ermmmm.... telah membebl byk juga rupanya... HIHIHI.... boleh x nak masuk blogger idol?? :p

    ReplyDelete
  3. tu la psl.... nak usha la ni...
    hahahahah.... sebab byk gak blog yg ak tgk ad logo tu... that mean dorng tu peserta... aishhhh....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...