more emoticon more fun!!

heheheh..... arini sangat rasa best :41:.... hahahahah..... 5kredit to amoi :29: sebab mengajar i menambah icon dalam blog ni n jugak thanx to MR.GOOGLE..:puppyeyes: aishhh... sangat2 seronok ni... heheh... lama dah nak buat tp still xtau cena n sgt bz.. x sempat nak explore2 n try... even now pon still bz tp disebabkan rasa excited juga nak try buat... HAHAHA....btw.. i done it already.. KIH KIH KIH..... :ahaha: seronok nye saya... ni yg buat lg addicted ng blog ni.. waaaa.... tolong saya.... setakat ni i mampu update ni jea... hope next time i hv tm utk change my layout n add more widgets n arrange it properly lah... so..xde la serabut my readers nak baca.. HAHAHAH.... :36: if korang nak jugak benda2 macam ni... nanti i will post the tutorial for this ok.. now... kena stop dlu... sgt byk assgnment n test lorh... :sigh: xpe la kan.... biasa la student... HAHAHAH....

2 comments

  1. jumpa pun ko emoticon bawang tu,
    taniah2!

    ReplyDelete
  2. hahaahah.... mekaceh byk2... HIHIHIH...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...