akibat bermain badminton....5 kereta kena clamp......

woooraitttttttttt....... KAH KAH KAH..... aik?? nape dimulakan dengan ketawa dengan sengal? adoyai... lalalalalallala.... wuwuwu... gila la..satu badan sakit... tu la... asyik malas... makan tak jaga.. time sekolah je jaga... aik?? trex menipu r... sengal.....xde kaitan... syuh2...blah2... HAHAAHAHAH.... tapi serius sakit satu badan... biasa la dah lama tak bermain apa2... adoyai.. tu la..pemalas lagi.. sayang lagi lemak kat badan..hahhahaha...(xnak ngaku gak dah tua...eh2 slah.. berusia sikt) agak2 la mcm trex ni nenek ke ape??? hari rabu... kan trex xde class... so kami beramai2 telah pergi bermain badminton.... wah!!! teruja... orait... xde kaitan lagi... berusaha untuk serius bercerita ni.. mari adik-adik... mari dengar ramai2... adoyai.. bajet blog boleh bercakap.. dush2... HAHHAHAHA......

ada la 2 3 orang telah mem booking court.. skali taram 4 court skali.. HAHAAHAHHA... macam ramai lah bukan?? weee.... booking kol9 smpi kol11 je... wokey.... semangat r ni beramai2 konvoi g court... HAHAHH... jarak nye macam nak pergi holiday ke apa kan.. sungguh meriah.... ok2... trex menipu lagi... hahahah.... dalam UM juga kot... HAHAHHAHAHAHAHA.... dah la malam tu x boleh nak tdo... kol 4 pg baru boleh tdo.. kot la sebab dah tdo mana tau jam kol bape.. xnak la menipu banyak sangat kan... wawawawa.... alamak!!! terlebih merepek... xnak memanjang kn entry ni... malas nak baca... HUHUHU....

kami pergi 5 kereta dan 1 motor.... so pepandai la korang imagine berapa ramaikah bilangan orang yang pergi... HAHAHAH.. IQ test... KAH KAH KAH...... memang xde orang leh jawab sbb IQ test trex buat sangat mencabar..lalalaalla...... muka sensorang sangat la excited... wuwuwuwuwu.... tapi sampai sana court tak buka lagi... HHAHAHA... tapi sempat lagi dorang pose dulu...biasa la... mereka2 sangat suka bergambar..tapi sng keje trex masukan dalam blog...HAHAHHAHA....


sambil tunggu gym bukak...wuwuwu..aksi menggoda pami..KAH KAH KAH...... blogger-emoticon.blogspot.com

pikah..liza..pami..trex...hahahah...x cukup lagi sorang la pami...xpe2... dah ada yg book..KAH KAH KAH..... blogger-emoticon.blogspot.com

beberapa minit kemudian... ada la orang datang bukak...adoyai.. pe la lambat bukak... kan tak pepasal beramai2 mengambil gambar... nasib la guna memory card yang tak boleh berkata2... HAHAHAH...kalau tak mesti dia suh STOP!! AKU PENAT...hahahahahahaha.... pastu main la sampai tidak sedar kan diri... trex nye team... trex sorang je pompuan... gle r... adoyai.... trex partner dengan pami....lawan hakim partner dengan ajie... dah la ajie tu trer.. ciss... dush2... wachaaaaaaaaaaa.... HAHHAHA..pami dah xlarat.. hakim pon dah tak larat...3jam strght.. kan?? HAHAHAHAHHAHAHAHAHA.... mmg gila....orang lain pon sama... main tanpa melihat waktu.. sampai parah nokia dah membebel suh stop pon tak mau stop juga... HAHHAHA...pastu trex n pami lawan dengan lecturer fakulti sastera... walawei....HAHAHA...kite mng kan pami kan... book sampai kol11 je tapi sambung sampai kol12 lebih2... mcm byk lak lebih nye... tapi mmg pon......HAHAHAHAHAHHA..... blogger-emoticon.blogspot.com


team kami... ni mereka2 yang sengal...HAHAHHAHA

ni gambar bersama lecturer tu... tak tau nama sebab kami fakulti lain2.. adoyai...
semua seronok je... padahal kete kena clamp...5 bijik skali...

HAHAHAH....seronok2 pastu sedih kena bayar clamp..HAHAHAHAH.....

tuan2 kete dan kete2 mereka...hahahahhaha

muka xleh blah sesorang...HAHAHHAHAHAHA....
ni kenderaan yang terselamat dari bencana... HAHAHHAHA

dah macam pelarian.. tunggu pak guard dtg bukak clamp..HAHAHAHHAHA

akhirnya sampai gak pak guard... dah la lama gle kena tngu....wuwuwuwuwu....

24 comments

  1. aiiikkk!!
    pesal kn clamp tu???
    banyak ke kn bayo??
    hahahahaaaa

    ReplyDelete
  2. trex sengal..nape la ko mskkn gak gmbr aku tgh pose cmtu..adoi..hahahaha

    ReplyDelete
  3. #mie : bayaran di rahsia kan..HAHAHAHAHHA..... akibat parking sesuka hati dlm UM....

    #pami: alalalal...pami malu2 lak...

    ReplyDelete
  4. hahahaha...menggoda siyuut aksi maskulin pamie..hahahahahah

    ReplyDelete
  5. alamak... fara terpikat..HAHAHAHHAHA

    ReplyDelete
  6. hahaha....
    tu laa pasal..melayang 7 ringgit..xpe..len kali kite book court lg...best dowh main..pastu tido xigt dunia...hahahha

    ReplyDelete
  7. reti ker maen?? tgk cm x reti maen jerk...mng nasib jerk kot... angin tiup lebih kot... lalala~

    ReplyDelete
  8. aha.
    sian.
    smua kete lak tu kena.
    aiyo.. ehe.
    mahal ke kena byr?

    ReplyDelete
  9. #zati : nti kte men lagi ea

    #kipas : jeles r tu

    #nieja : tau xpe.... semua kete kena... wuwuwwuuwuw

    ReplyDelete
  10. siannye kete kne clamp...kne byr x bkk clamp tu?

    ReplyDelete
  11. kena la byr... HAAHHAHAHA.....tp xpe...kongsi rermi byr... hehehehhe

    ReplyDelete
  12. pergh...
    best tuh
    loq cuti ni terperap je kat rumah
    adoyay

    ReplyDelete
  13. haha... camna la leh kena... huhu.. kejam tol guard tue.. datang lambat2.. hehe...

    best la jugak tue gi men badminton...... cuma ending dia sedih je... wakakkaka...

    ReplyDelete
  14. #loq : lorrr... ajk la mbr2 kuar.. hhehehehehe

    #ahmadsufi : tau xpe... saje je nak clamp berjemaah... wuwuuwuwuw

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. hahahahhahahaha ari tu adalah ari yg plg best !!!! temasuk clamp!! hihihihih xpasal2 kne byr 100 hengget.....for 5 keta la! hehehe

    ReplyDelete
  17. 100 ea?? HAHAHHAHA.... mst ngorat kaw2 bg diskaun kan? HAHAHAHAHAH...

    ReplyDelete
  18. lamanye aku x komen kt blog ni.. sampai dh terindu-rindu owner blog ni dgn komen aku.. hahaha..

    tu men badminton ke menari dondang sayang.. ayu semcam jek, hehehe..

    ReplyDelete
  19. bwekkkkkkkk..... sekeh gak si bd ni..HAHAHAHHAAHAHHAHA

    ReplyDelete
  20. cdehny kne clamp,nxt time..dtgla pakai mtr,sure terselamat dri clamp,haha

    ReplyDelete
  21. HAHHAHAHA.....rminye nak sumbat ats motor... KAH KAH KAH...... pe la u ni... hehhehe....

    ReplyDelete
  22. hohoho....

    sumenya kerana badminton....

    ta pasal kne clamp....

    ReplyDelete
  23. tp xpe... mmg best... HAHAHAH...
    nx week main lg tp hope xde la clamp2 dah..HAHAHAH... leh botak kl slalu kena kan... heheheh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...