bila blog buat hal... eh2.. trex buat hal...

hari yang sangat bengang dengan blog sendiri... bagaimana kah??? memang rasa macam nak campak je blog ni jauh2 tp kan... kalu blog ni takde... cena trex nanti?? tak ske nye.... di sebab kan kegatalan tangan meng coding dan tak buat betul2.... habis sidebar blog... waaaaaa..........blogger-emoticon.blogspot.com mmg marah betul la... adoyai.... naseb dah save template awal2... tapikan tak selamat juga... segala link blog hilang juga... aishhh... benci betul benda coding2 ni blogger-emoticon.blogspot.com.... nak cakap tak penah blaja.. evrysem kot ado subjek pasal coding n programming ni.. adoyai.... orang yang tak penah blaja pon tahu.... waaaaaaaaa.... mmg nmpak sangat i blaja untuk lulus ajo... HUK HUK HUK.... dah tak suka camni lorrr.... takpe la... nanti2 i bt balik la.... aishhh... sebelum ni penah je tkar layout tapi tak tau la pesal tadi.. habis musnah... HUHUHU... kecewa sgt... dah la banyak benda yang mengecewa kan trex lately... HUHUHU... xpe la... diam sudey...


to all my readers... if link blog korang takde kat sidebar tu.. bgtau ea..@upin01.. sebab i pon tak dapat la nak ingat semua... sowi yea.. HUHUHUH....

10 comments

  1. pe kah yg telah berlaku??
    btw... janagn makan lak pc 2 erk...

    ReplyDelete
  2. xmakan pc... mkn laptop jea... HUHUHUHUH.....

    ReplyDelete
  3. lor....
    bleh plak jd camtu....
    kesian..
    kesian...
    kesian....

    hahahhahaaaaa

    ReplyDelete
  4. kesian kan?? (bengang) HAHHAHAAH.....

    ReplyDelete
  5. tumpang kesian je..
    tapi suka...
    hahahahaa....
    gue sentiasa ada....
    tp kalo xbls tu...
    xde la...

    ReplyDelete
  6. baik bos!!! HEHHEHEHH.... tp jgn la slalu bz...

    ReplyDelete
  7. lek2 trex,,aku support ko dr blkg!!haha.aku pn xpnh blaja programmning..tp html xml tu tau gak la..leceh2..

    -lijas

    ReplyDelete
  8. sabar...sabar..itu separuh drpd iman:)

    ReplyDelete
  9. #LIJAS : hahahah... xpe... kena la blaja... ngeh3...

    #mr.shari : HAHAHAH...tq.. tgh sabar r ni.. HEHHEHE

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...