cikgu ku dah kawin.... =)

menarik nya entry ni. pak kamil dah kawen????????? tajuk menarik di pagi hari yang sepi........thanx to ainul for the info from facebook... HEHEHEH...thanx gak hani for the photos....tapi hani.... mana ko dapat gambar2 ni?? HAHAHHAHA.....skandal lama ea?? lallalalala(kidding)..... pagi tadi bangun pagi.... terus ngadap laptop walaupun pagi tadi segala benda tak boleh access selain email dan facebook... time check email.... dapat email dari facebook... dari ainul... inform pasal this wedding... gila excited weh...... HAHAHHA...terus explore facebook hani cari gambar... HAHAHA...naseb facebook pon bleh access.... yang tak boleh hanya blog... WHAT???!!! blog?? mmg gila trex pagi tadi... jangan la tnya kalau dah tau betapa gila kan blog sendiri pastu tak dapat access blog...bayang kan apa terjadi?? eh2..jangan bayang... jangan.... HAHAAHHAHA...alamak!! dah lari topik... ngucap trex.... HAHAHHA....

ni cikgu paling best dan kami budak pompuan yang sengal2 sangat suka kacau dia (semua sekolah perempuan mmg la perempuan)... dia cikgu fizik sekolah kitorang dan sangat best belajar dengan dia weh... HAHAHAH....nama penuh dia trex tak ingat la (oppsss jangan marah yea cikgu) blogger-emoticon.blogspot.com ... tapi ktorang panggil dia pak kamil... HAHAHAH....CONGRATEZZZ.... semoga kekal ke anak cucu.... wuwuwuwu..... sapa cakap pak kamil x best?? rasanya kalau tanya dak2 sekolah kitorang semua akan cakap dia best... haaaa... tengok... dah terpuji beliau lak... aiyaaa.... kalau cikgu baca blog ni... jangan blushing lak...blogger-emoticon.blogspot.com HAHAHAHAH..... (membodek secara tak sengaja okay) KAH KAH KAH... aishhhh...... pehal ko trex?? dushh222... wachaaaaaaaaaaaaa....... blogger-emoticon.blogspot.com lalalallalala.....


SELAMAT PENGANTIN BARU

cantik wife cikgu.... sweet nye both of u... blogger-emoticon.blogspot.com

sapa ingat cara cikgu ni cakap?? pak kamil orang kelantan..SO... loghat dia still pekat even dah bertahun duk luar...kalau dia marah... habis keluar bahasa dia... tapi best la bagi dia marah... kat tangan dia sentiasa ada pembaris sebab dia suka ketuk orang... HAHAHAHAHA.....tapi orang tak berapa berkira sangat kalau dia marah... lagi dia marah lagi la dak2 ni suka buat... sebab best!!! waaaaaaaaa.... miss nya kelas fizik... HAHAHAHAH.... tetiba... padahal dulu... kalau boleh semua kelas nak ponteng kalau tak pon tidur bawah meja dalam lab...x kira lab apa... kimia ke fizik ke bio ke... HAHHAHAHAHA...... blogger-emoticon.blogspot.com

lagi sorang cikgu yang best... PUAN CHONG.... cikgu kesayangn chark... HAHHAHA... sonok nye ingat zaman sekolah..... miss u all... :32:

16 comments

  1. ini kisah cikgu dia kawin atau kenangn zamn sekolah.. haha..

    ReplyDelete
  2. ala.... dua2 pon boley... sambil selam minum air... sambil cte kawen masuk cte skola... eh2.. ape trex merepek ni.. opss.. :p

    ReplyDelete
  3. aku pun nak kawen gak la.haha,,,kawen awal best apa.eh takda kaitan lgsung komen aku nih.haha

    ReplyDelete
  4. citer sal kawen, ni mesti kes x sbt nk kawen kn?hihi

    ReplyDelete
  5. #JRY: hahahahah.... nmpk sgt tgh berangan nak kawen smpi komen kuar topik.. HAHAHAHAHHA.....

    #MR.SHARI: mane ada...cikgu kawen mst la excited nak post.. HEHHEH..

    ReplyDelete
  6. huh... kawen lagi?? cikit ari lagi... owner blog nie la pulak kawen... kan2?? jangan wat2 lupe lak jemput erk... lalala~

    ReplyDelete
  7. kawen lg?? br 2 entry kawen kot...eh kipas ni... agk2 la... kipas r kawen dlu... dah nak grad kan... lalalalal... trex lmbt lg r...

    ReplyDelete
  8. nick ni macam pernah jumpa la.. kat mane eh.. hurmmm..

    ReplyDelete
  9. yosh. bila2?? bila pak kamel kawen?
    sgn sape?..wah bikin gempak ini cerita...^^

    ReplyDelete
  10. siapa yea ini?? heheheh... tarikh betul x berapa sure... wife dia kawan kepada kakak hani.. hehheheh...

    ReplyDelete
  11. hazimah9903.. awak 0105 kan? hani batch awak ke? yg comel2 kecik2 tu?

    ReplyDelete
  12. cikgu dah kawin u bile nak kawin... hahahaha

    ReplyDelete
  13. u bile plak nak kawin, huhuhu jgn ckp cikgu je... hahahaha

    ReplyDelete
  14. #hazimah: aah... k.hazimah prefect ea?? hehheheeh

    #mohamad & adol: pesal korng 2 tnya i kawen bila lak? adoyai... tngu r 5thn lg... HHAHAHAHAHAHA...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...