dinner MAT'09

hari tu MAG (malam apresiasi gemilang) untuk budak2 tahun 1 & 2....sekarang MAT (malam apresiasi terbilang) khas untuk budak 3rd year & final year.... tapi trex ni tahun berapa nya kan...HAHAHHAHA...slumber je bedal....lalalalaallalalalala...... i g pon as vip... ye la..semua ajk MAG dijemput ke MAT...huhuh... makan free... jalan... padahal mula2 memang tak nak g pon... wuwuuwuwuw...... tema RETRO beb.... mana la i ada baju... nak beli malas kalau retro.. sungguh bazir... last sekali... i bedal pki dress...HAHAHAAHAHAHHAHA..... memang tak patut..tapi tiada sapa peduli... wuwuwuw... jadi dak laki senang... balik2 kemeja suar... itu je... wuwuwuwuwu.... korang pakai berulang yang sama pon tak de hal lah...... HAHAHAH... cuba kalau perempuan... tapi ada ke yang nak buat?? HAHAHHAHA..... takpe.... nanti trex buat... lalalalalla.....

MAT (Malam Apresiasi Terbilang)
MANHATTAN BALLROOM, BERJAYA TIMES SQUARE

28 MAC 2009

mula-mula takde la ramai pon nak g.. tapi tak tau cena.. ramai lak nak g... konvoi 5kete...HAHAHAHAH..... kete tatie, amirhapipi,amirhamzah, lalang ng pami...... kitorang lambat... aishhh... macam tak paham kalau perempuan bersiap.. lagi2 ke dinner kan.. so jgn nak bising okay... tapi kesian tol kat mereka2 yang lelaki malam tu..HAHAHAH...lama dorang tunggu... lalallalalala..... nasib la kamu... belajar2 la ye... nanti kawin senang.. hahaha... haaaaa amik ko masuk topik kawin tak de pasal.... lalalalalala.......


ini sebelum nak g dinner... tgh skype dengan salam jap tapi tak berapa berjaya....lalalalla.... n gambar ni tak berapa nak okay la... ermmm.. layan~

gambar yang memberi pengajaran kepada trex agar diam semasa dinner... hahaahah... konon nak kena kan member... tengok sapa yang terkena... laallala... padan muka... gambar ni tak berapa ok lorrr... xpe la.. jnji ada... thanx to haura... heheheh... trex n zati telah membuat muka sengal time ni..lalalalalla.... kena naik stage dengan izwan pilus bersama dua lelaki yang bernama sama... sorang fahmi suhaimi... lagi sorang fahmi azman... HAHAHAH.. buat hal tol... time ni serius rasa nak balik bilik.... masuk comforter... gulung2 badan pastu golek2... lalallala.... sumpah korang sengal.... jangan imagine... jangan.... HAHAHAHAAHHA....

ni pic dengan pami.... dan juga iklan vespa... berehat sebentar bersama trex.. HAHAHHA....sah merapu... lalalalalala....

hahaah.... membuat muncung... tiru gaya miji.. ngeh3.... marry me juliet..

bersama2 biri2 hitam... just 5 of us... another 3... ntah lerr... ngeeeeeee.... dan tidak lupa juga iklan body guard... if sesapa perlukan bodyguard.. sila bgtau trex... encem pe dorng ni.. wuwuwu... pami... yangkang.. nak aiskrim.. dah puji secara terbuka ni... lalalalalalal... blogger-emoticon.blogspot.com

yangkang yang macho n encem... terlebih puji ni.. HAHAHA.... tetibe rasa cyg tatie + zati... ngeeeee.... blogger-emoticon.blogspot.com frenz forever~

retro je sume... HAHAHAHHAHA....

dah macam DATIN n driver dia... what?? driver?? mane mungkin... smart tuuuu... hehehhe.....
miji ng DINA...padan muka.... lalalalla... miji pon kena naik stage juga.. tapi dia dengan DINA la... lg satu gambar pose depan cermin... wuwuwwu....

yan yg comel pon datang.. heheheh.....best tau dia ni.. ngeeeeeeeee
naik vespa... retro gitu....

ini kawan2 tersyg saya... ada lagi 3org tp dorang tak ikut..... oda sowi... tak jumpa gambar oda sorang.. HUK HUK HUK.....

this is me... if u guys cant believe this.. just believe it.. HAHAHAH..pe la trex merapu ni... eh2... bukan2... cik athirah la...HAHAHAHHA...... mekasih miji amikan gambar.. heheheh blogger-emoticon.blogspot.com

21 comments

  1. huh...yg nie ade brp part la pulak??

    ReplyDelete
  2. trex..
    eh! silap..
    ci athirah... haha...
    kt de amik pic b'sme x mlm 2???
    haha

    ReplyDelete
  3. #kipas : kali ni x byk part.. ini aje.. HAHAHAHAHA

    #moyu : ni sapa ea? HUK HUK HUK....

    ReplyDelete
  4. cayalaa trex...hehehe...

    ReplyDelete
  5. mesti la... trex kan baik... weeeeeeeee......

    ReplyDelete
  6. wow!!!
    cun nya tra...
    tergoda gue...
    hahahaaa

    ReplyDelete
  7. KAH KAH KAH... mie bt lawak apa ni?? lalalalalalalallala

    ReplyDelete
  8. sungguh matured muke aku..hahahaha..miji plak still x ubah2 cam kanak2 milo fuze..

    ReplyDelete
  9. haaaa pami.... kata nak siapkn repot... ym pon ko boikot... sempat jugak ko komen blog aku...excited sebab ko encem ea dlm gambo ni?? hehhehe.... PAMI ENCEM.... weee~

    pami... aiskrim~

    miji mmg kanak2 milo fuze.....

    ReplyDelete
  10. i luv u too...muah3.. ahhahahah

    ReplyDelete
  11. jgn r ckp kuat2.. HAHAHHAHAHAH.....

    tatie sengal~

    ReplyDelete
  12. siapa artis malam tu ? izwan pilus ke?

    ReplyDelete
  13. waaaaa...
    gambo 2kpg kt atas tu gaya menggoda ke ek???
    hohohoh...

    ReplyDelete
  14. #amin : izwan pilus n dina.. nape? wuwuwuuwuw....

    #g : m'goda??? adoyai.. pekah...

    ReplyDelete
  15. i luv u 3...huahuahua..:D

    ReplyDelete
  16. tol r ckp g tu..adgay mengoda..hohoho...

    ReplyDelete
  17. #zati : bodek ler tu... HAHAHAH..... SENGAL~

    #GM : ler... pic biase je kot tu... adoyai... huhuhuhuhuh

    ReplyDelete
  18. wow! dinner! u look gorgeous babe! uitm ke?

    ReplyDelete
  19. hehhe... THANX....
    nop... UM....why?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...