histeria dengan blog

wahai teman2 blogger sekalian... entry kali ni mesti boleh buat korang gelakkan trex tak henti2... HUHUH...tapi trex tak kesah sebab ntah la... nape ea tak kesah?? aishh... entry yang tak malu nak mem bagitahu semua pasal permasalahan yang melanda... HUHUHU...apa la trex ngarut ni... adoyai... ermmm.... hari ni adalah hari paling bosan dalam hidup... nak cakap takde keje.. berlambak je... dah lah lab repot banyak tak siap lagi... (xstart mmg la byk) wuwuwuwuw..... siang td boleh berguling2 dalam comforter macam tenggiling pastu malas nak buat apa2.... sudah bangun awal... patutnya ada conference like what i told u before.... tp tak jadi atas sebab yang tak dapat di elakkan... HUHUHU.... agak kecewa la tak dapat pergi td... reg patut before 9am....conference start kol 9.30am -12.30pm.... HUHUHUH.......sorRy NUFFNANG sebab tak dapat dtg...blogger-emoticon.blogspot.com HUHUH... lain kali if nuff bt event lg i dtg ea.. tp tu pon x dapat la nak jnji.. kepada para readers yang tunggu i story psl conference tu... sorry sgt!!! HUHUHU....

selepas sedar diri tak dapat hadirkan diri untuk conference tu... trex telah menguling2 secara rawak... ok la... melepaskan geram dengan comforter yang tak bersalah... woi... jangan imagine... JANGAN...huhuhuhu.... blogger-emoticon.blogspot.com HAHAHAHAH.... pekah la korang ni..adoyai... bahaya la trex ni... adeh... huhuh....

sepanjang hari yang bosan ni kan.. terasa bagai mau melalak sepenuh hati tapi bila member ajak kuar gle malas... tu pon masalah juga... tp masalah paling teruk is.... masalah coding dengan blog sendiri... YA ALLAH...sgt la teruk.. weh trex... macam la ko xpenah masuk class programming... class coding2 ni... HUHUHU... malu nye hai... xpe2.... penah ke tkar layout??? PENAH!!! tp nape kali ni... teruk gle... sgt histeria untuk menukar layout blog... so stop asking me... ble nak tkar layout?? trex hentam korang cukup2...

td sidebar hilang padahal dah save awal2... ntah la... tersilap something... pastu tertekan save... PADAN MUKA!!! yes... gelakan diri sendiri... pastu moody macam.... xperlu nak cakap...sapa ym n skype ng trex td mesti tau mood trex tadi cena... HAHAHAHHAA.... pastu try lagi... kali ni lagi teruk.... lepas tu dah sgt HISTERIA.... sekarang.... jgn kutuk trex.. plzzz... HAHAHHAHA..... kl nak kutuk...kutuk kat komen puas2... tp kl boleh jgn kutuk... JANGAN... ahahhah.....

sekarang trex malas ym n skype... juz follow me on twitter... hanya akan rajin men twitter kan diri walaupun DESTROY TWITTER xdapat di download dengan jaya nya.. (bengang tp smile) masih dalam usaha mendownload... haishhh.... mmg lappy ni nak kena ni... mmg dia sungguh dengki bile trex nak download software.... aishh....

2 comments

  1. semoga berjaya dalam usaha menggunakan pemusnah twitter tu.. hohoho

    ReplyDelete
  2. akhirnya topo muncul kan diri juga.... HAHAHAHHA...bgs2.... =)

    dalam usaha la ni.. pekah la... ym pon xleh... gne pidgin jea ni... xpe la.. gne twitter biasa aje la...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...