scholarship UPDATED!!!


ini sambungan link pasal scholarship yea.... baru dapat berita... HAHAH...pekah skema tetibe ni wei?? aiyaaa... ok2... siyes2.. sian adik2... tgk pelik kat kakak dino ni... sengal lak... meh sambung meh... HAHAHHAH....

blogger-emoticon.blogspot.comPROGRAM PENDIDIKAN PETRONAS BAGI LEPASAN SPM 2008.....tawaran dibuka dari 11mac hingga 17mac 2009 korang meh check kat spmonline....... thanx to abdus... coz remind me for this... i thought x kuar lagi... HAHAHAHAH......

blogger-emoticon.blogspot.comthe star pon ada scholarship juga.... jangan tak tau lak... boleh apply dah.... available start in 2 weeks after SPM result's release... so sekarang la... apply cepat... HAHAHH... check kat sini.... banyak sebenarnya scholar ni... sapa cepat dan sapa alert je boleh dapat... HAHAH..... jangan memain ye adik2....

blogger-emoticon.blogspot.comGE foundation scholarship 2009....tau tak pasal ni.... kaya ooo sape dapat scholar ni.... keje ng dorang pon best.... dateline untuk appplication....16mac 2009... meh sini for more details...

blogger-emoticon.blogspot.comshell pon ada scholarship but i x sure sangat la pasal ni... sebab i xdapat link yang betul pasal shell... i pernah ternampak kat satu blog.... tapi tak igt dah blog mana... adoyai.. sory yea.. kalu nak scholar shell... korang google la yea... HAHAHAHHA......

sekian....:12:

No comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...