mukaKUmukaKImukaKOmukaKE



final exam dah dekat... so blog ni patut berehat la untuk beberapa ketika... kena banyak bersabar la... study lagi penting.. untuk masa depan anak2... HAHAHAH...sejak ble ntah trex ada anak..adoyai... ANAK TEKAK...ok2... tak lawak pon.... HUHUH.... ble dah dekat nak exam mesti sume jadi sengal tapi yang memang sengal akan bertambah lagi sengal la kan... HAHAHAH.... nak tengok wajah2 sengal?? NGEEEEEEEE~


HAHAHAH... selalu orang sangat suka taruk pic paling smart dalam blog.... tapi trex takde penah kesah... its still me... HAHAHAHAH.... seronok pe buat muka hodoh... pastu gelak sendiri ble tgk balik... tak ke dah gle tu.. adoyai.... hahahaha..... layan ajo lerr... mau sambung buat lab repot... huhuhuh....


..WHEN I LOVE U...
...I WILL ALWAYS MISSING U...
...NOW N FOREVER...
...BE MY MINE...
...I WILL KEEP WAITING U WHATEVER HAPPEN...

sah gle... tetibe jiwang...ngeh3.... ble otak penat + byk keje... rasa nak makan.. makan dan makan... pastu kena makan ng orang pastu... WOI...pe ke sengal nye ayt ni... eden pon xpaham la... dah2... byeeeeeeeeee....

18 comments

  1. owh nie ker muka sengal si trex,...
    hahaha..
    cute gak sengal2 pown..huahua

    ReplyDelete
  2. HAHAHAHAHHA.....
    ye la tu... adoyai~
    cacat je... ngeh3... :p

    ReplyDelete
  3. HAHAHAAH...jgn xtau lak... ngeh3....
    xde la sengal sgt tu... skit2 je.. lalalalalaaa

    ReplyDelete
  4. awat len semacam je ek gambo2 ni dgn gambo kt header tu...

    ReplyDelete
  5. hamboii... lawa nyer rupe.. anak saper nie erk?? salah makan ubat kot...hmm...

    ReplyDelete
  6. HAHAHAHHA...sengal... kipas... ada berani taruk pic kat blog?? HAHAHHA

    ReplyDelete
  7. bengong gle!ni mst pic gne kmera lptp kn?n aku taw spot mane ko amek pic ni.mst kt meja stdy..
    reason?haha...ak rse ko pn phm.hahaha..

    ReplyDelete
  8. dah lama la pic ni dlm laptop.... wuwuwuwu..... sengal~

    ReplyDelete
  9. sengal pon cute..wat lai huduh lai kiut cik trax nih

    puji betol tuh

    ReplyDelete
  10. hahahhaha.... ye la tu moonie...

    ReplyDelete
  11. ni bkn muka sengal tapi muka dinasour yg sedang ghairah nk membaham mangsanya.. sapa la mangsa yg bertuah tu eee..

    ReplyDelete
  12. huhuhu.... semcm je ayt dia... sepak nak?? HAHAHAHAHA... nape bertuah lak mangsa tu? lalalallalalal

    ReplyDelete
  13. elele trex die letak gmbr laptop..haa ang kan suke gmbr lptop...nape ye??sbb cerah ke??
    haa ini yg kite xtau...hahahahaha

    ReplyDelete
  14. HAHAHAH....... sengal nye zati... x habis kat fb.. kat blog ak pon ko nyempat lagi nak menyengal~

    ReplyDelete
  15. gambo jelir lidah blah kanan atas bleh jadi ikon YM.. try hantar :P

    ReplyDelete
  16. HAHAHHAHA....boleh la tp agk2 la kn.. HIHIHIHI... =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...