my outfit =)

tag dr mie... sory la lambat jawab.. ngeeeeee~

Untuk Yang Di-Tag tu:

1.copy title kat atas tu.
2.buat satu sedikit "kenyataan" tentang "Outfit" kegemaran korang,macam pendahuluan.
3.cari "Outfit" kegemaran korang kat "Google Image Search"
4.tak kire la ape segala occasion yang korang suke pakai macam gi party ke,gig ke,berak ke.
5.segale pakaian mestilah start dari kepale hingge ke kaki.tak kire la brape banyak pon.accessories pon boleh,yang rare,mane-mane pon boleh.janji termasuk dalam kategori pakaian.
6.letak caption kat setiap gambar.macam brand ke,lagi best kalo ngan harge skali.
7.lastly,buat kesimpulan tentang outfit favourite korang.lantaklah kalau korang ni perasan ke.
8.pilih 6 orang member korang dengan menge"tag" mereka.=D


1. tudung..... kalau rajin iron la... kalau malas sarung selendang aje... kalau malas gak... erkkk?? kena juga...HAHAHAHAHAHHA... =)

2. blous.... selalu nye la... tapi ble dengan mbr lagi slesa tshirt jea... sebab mbr2 i sume sempoi jea...HEHHEHEHEH....

3. JEANS...ini mmg sgt ske... boleh dipki kemana jua...HAHAHHAAH... brand?? x kesah la jnji jgn fit...

4. ini jam... B.U.M.... i nye model bukan yg ni la.. yg lain... HUHUHUH.... ske pki jam..kalau tak pki rs semcm jea.... lagipun i xminat aksesori mcm gelang ke cincin.. i juz prefer jam jea... simple~

5. suke pki heel... tp tgk gak la tmpt mana nk g... n dengan sapa... kalau bersama mereka2 yg sengal sure la xpki..byk jalan n merepek sure lebam kaki pki heels..ngeee~

6. lastly... handbag... akan bwk ble kuar sebab suka membawa mcm2... termasuk le payung... see...skang kan slalu hujan..adoyai~

simple x??? ke x simple??? ermmmmmmm.... pape la... thanx to google images =)

xminat nak tags sesapa...sume bz skang ni.. hehehehehe ^__^

12 comments

  1. la... btol ker dino nie p'puan?? ckit jerk pilihan die... kurang2 10 helai... baju saje... br la btol p'puan... kan2??

    ReplyDelete
  2. hehhehe... x baik membazir... i mmg x feminin sgt pon... juz a simple girl...HEHEHEHE....

    ReplyDelete
  3. fuhhh....lega!!!

    nasib baik tak kena tag... :D

    p/s : rajin2 datang blog sy...mana tau menang contest !

    ReplyDelete
  4. skang musim exam... sume bz.. sure rmi mls layan tag.. sebab tu i x tag org.. HHEHEHEHE..... tp kl u nak bt.. buat la... ur outfit should b nice~

    ReplyDelete
  5. aku xley blah statement ske pkai heel 2?? nmpk nao menipu.hahaha..

    ReplyDelete
  6. hahahhaha..... pesal lak.. tu la ko... ak xleh tnjuk ayu sgt depan ko... aishhh... HAHAHAHAHAHH..... kl jln ng korang mau lebam kaki ak pki heels... wuwuwuwuwuuw

    ReplyDelete
  7. gue caya ngan tra...
    dia suka pakai heel...
    sbb tu sentiasa berdiri sm tggi...
    heheheeee

    ReplyDelete
  8. nak kena mie ni...heheheheheh.....

    ReplyDelete
  9. hehe
    samala kte.. klo mls, mmg sarung slendang je :)

    ReplyDelete
  10. heheheheheh...... ada gak geng...

    ReplyDelete
  11. high heel?? ..ermm..
    boleh pecaya ke nih?..hehehe

    ReplyDelete
  12. aikkk... ckp like u know me better... ermmmm... haaaa~ selalu nmpk i ke?? hihihihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...