cerpen merepek yg ke 20... hahahah.. tipu tipu... :p


terasa dah makin tak merasa bosan sangat....eh pekah ini? orang lain ada mcm2 benda dorang buatkan bila dorang rasa bosan kan... so skang ni... i xtau la pe yg ptt i buat n kenapa dah x berasa begitu bosan.... by the way... utk kawan2... if ada pape urgent... kalau trex x reply msg tu.. makna nye.. hp nye telah ilang utk seketika... maksudnya... HAAHA.... dia x begitu ksh kan hp skang ni... kalau sesapa nak call ke... bg warning awl2... nak charge hp dlu... HAHAHA... nmpk sgt begitu mengabaikn fungsi hp... aishhhh... naseb la.... HAHAHAAAH....
blogger-emoticon.blogspot.com

skang dah makin malas nmpknye nak ber YMing.... blogging makin rajin skit la... HAHAHAH... SKYPEing... rajin skit2.. tu pon kl mbr ajk... HAHAHAHA...... pe trex merepek ni... aiyoooooooo.... trex semakin mental.... nak kuar pon mls... sebab sangat mls nk drive... nak pki driver... driver jauh lak... HAHAHAA... ngokngek... merepek lagi dan lagi... adoyai....

result dah kuar..... utk certain sujects.... skang tngal 1 je lagi xtau... hopefully... evrythng is gonna b alrite... HAHAHAH.... ntah pape ntah... layan kan aje si rexy ni.. waaaaaa.... lama nye x dgr org pngil rexy... hanya chix ske called me dat name... ngeh3....

smalam 3 kali trex malu gle...

mmg gle

gle

sebab trex malu

mmg sah gle


woiiiiiiiiiiiii


DIAM!!!

ok... bye

2 comments

  1. mana ada.... ermmm... jap nak pk... gle ke x... HAHAHHAHAHA

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...