menggila di PORT DICKSON

Ni post paling excited nak buat... kot la kan... even dah tertangguh.. hehehehehe...
lepas habis exam... terus melepak tak ingat nak balik pastu siapkan project microprosessor..
ngeeee.... project group kitorang kena buat LED DISPLAY... A B C D E F G....hahahha...
work out ke x ye? ok la kot.. nyala je tu... ngeh3... lepas tu terus pergi present....after present terus gerak ke PORT DICKSON.. hahahahahah.... ni la event yang paling excited sekali... ye la kan...
dah lama plan... best gila.. reramai dengan coursemate dan juga budak biomed + comp.... hehhehe.....
dalam 18 org jugak yang pergi... kitorang sewa hotel... hotel tu macam apartment... 2 apartment...
1 for boys n 1 for girls... ngeh2... mmg best gila wei..

TEMPAT :: ANCASA ALLSUITES RESORT & SPA, TELUK KEMANG, PD

TARIKH :: 7 & 8 HB (2HARI 1MALAM)



ni 5 stars hotel kot... tapi ktorg dpt really cheap prices... wawawawa.... seronok la bila reramai
skali... hehehhe... we did evrything together... we r like a big happy family.... since study..
study sesama... going out together... mmg sume buat sama la... after dah study hard sume tu..
so this time for us to enjoy our self la kan... ngeeeeeee..... chill our mind... make a laugh together... really had fun there... HAHAHAHHA.... check in 7hb... at 2pm... then masuk mandi smyg.. rilex2 jap sume..lepas asar gerak jenjalan kat pantai... mmg best... pastu shopping skit... bli baju yg sama sume... dah la comel baju tu.. thanx untuk yang pilihkan baju ni... hehheehheeh... really like it...

suasana didlm apartment... cantik kan??

bestnyeeeeeeeeee~



tapi before nak g pantai... sian pami... huhuh... sandal hilang... adoyai... cena la leh ilang tu... lepas ni jangan nak careless yea.. wuwuwuwu.... nasib la si liza tu ada bwk lebih slipar... bg ler dia ni pakai.. macam2 hal kan... tapi sangat la happening... wuwuuwuwuw..... love them all...

nice capture... ngeeeee~

on that night... ktorg g makan seafood.. ngeeeeeee...... mmg kenyang la... pastu g cr kedai cr makanan skit utk late dinner or some food utk dimakan la... ktorg still ada game that night... sampai je hotel bukan terus masuk bilik... tapi duk lepak kat bwh dlu.. men game2 yang ada kat bwh... men kat tepi2 pool dlu... comel tol.. waaaaa... bila dah lelama tu baru la ajak dak2 ni naik... tu pon ad yang xnak naik... duk men passing2 bola ragbi kat pool...adoyai dak2 ni... ada yang men pingpong la... video game la.. dorng g bukak suis... ish2... pastu main.. maka aih..bising gle r kat bwh tu... dh penat sume baru naik... sume lepak kat aprtment girls... memain dlu... melalak cam apa la kan.. ada yang men gitar... men dota pon ada... sengal ke apa dorg ni.. sampai sana pon nak mendota... pastu... men true or dare la apa la... tgk2 movie... bercerita secara berjemaah.. kah kah kah... nice2... best tol lepak sesama even xde benda nak buat sgt pon but still happening... mmg tdo lewat gle..

before kuar makan... cntik x baju ktorg? heheheheh

muka kekenyangan... bedal byk sgt sapa suh kan.. laalalalala

burger besau pon ado ni haaa... heheheh... pastu men2 game mcm kanak2.. lalalal

i just tdo 1jam je... pastu bgun2 subuh... siap2 jap.. kjot2 dorg bgun sume.. terus g swimming pool.. HAHAHAH... sgt klakar... memain dlm pool... megat la.. ske sgt bt hal... adoyai.. lawak tol... kesimpulan nya.. sangat seronok lepak cmni... waaaaaaaa... next sem buat lagi yea... tapi lelama skit.. okeh? ngeee.... miss korang la... wuwuwuwuwuwu.... x sabar nye nak jumpe next sem.. HAHHAHAHA.....


8 comments

  1. yess..ak pirst!!!
    best wey!!!aaaaaa...
    rindu doe kat korang!

    ReplyDelete
  2. best ke??
    pa la tra ni...
    gue slalu ditinggalkan...
    hahhahahah

    ReplyDelete
  3. #fara : miss korg juge

    #mie : sowi la.. u pon slalu tingal i pe.. ahhaahha....

    ReplyDelete
  4. owh. seronok nye dia.

    haa, tunggu la result tu kuar. nnt baru reti duk umah, lOL

    ReplyDelete
  5. #abdus : wat do u mean by that? waaa... jgn la cmtu... doa la i dpt rslt bgs skit sem ni... x bgs sgt pon... at least naik skit... hehhe

    #bd : jom2.... hahahahah

    ReplyDelete
  6. mmg best... now... i already miss them all.. wuwuwuwuuw

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...