all in one

terasa macam sem break kali ni lama sangat.... HHUHUHU... tapi nak buat apa ea? HAHAHAH.... sungguh xtau nak buat apa... selalu sem break i buat apa yea? itu pon dah lupa juga.... adoyai... bosan nye saya.... patutnya next week hantar my bro g PASUM... tapi dia tak g lak... dia dpt offer lain... my bro yang pas SPM aritu la... so this month xde la benda menarik sgt... my family trip pon cancel... oleh sebab2 tertentu.. aritu plan macam apa kan.. lastly x jadi lak... adeh..... nak bt macamana...

MANUSIA HANYA MERANCANG, ALLAH YANG MENENTU KAN...

ok2.... xyah la nak serius sangat kan.. HAHAHAH... bulan6 ad event best...maybe.. event pe? HAHAHHA... hantar my bro buat foundation kat MSU... sapa yang ad pengalaman or apa2 nasihat nak bg ke apa kan.. pengalaman sendiri ke apa kan.. leh la komen2 kat sini ea.. HIHIHIHI.... dia tolak PASUM sbb dpt bt foundation... tp kena work hard la kan... sebab bukan senang wei foundation... kl x lepas xdpt fly jugak.. adoyai...

and the same time... all my frens.... buat trip ke SABAH... wow.. menarik kan? i patut g tapi xleh la... clash time nak hantar my bro... so... ermmm... ntah la yea... kalau mama tetiba baik ke kan.. mana la tau.. HAHAHAHAH... berangan je la... just wait n see... wat would happen.... adoyai...

tetibe terasa nak shopping... tapi nak bli suar tdo je.. spongebob.. comel x? HAHAHAHAHAH..... sungguh mengade btol trex... suar tdo pon nak cte.. ngokngek tol.. HAHAHA..... pastu nak bli pe lg? waaaaaaaa..... tau x... trex ni mls nak gne duit sndr? tau x?? HOHOH...... kena heret adik sama kalau shopping sebab he will pay for all.. so i xkn nmpk duit kuar so xde la rasa bersalah sgt... ap ke sengal nye trex ni.. huhuhuhu..... layannnn~

korang tau x psl MAYBELLINE nye new product??? Maybelline volum' express hypercurl cat eyes mascara.... gle nak wei... 2 3 arini rasa nak kuar bli that product tp disebabkan sgt mls nak kuar.... so tak beli2 jugak.... lepas tu mama ajk balik kampung.... u know what.. i drive dalam keadaan sgt mengantuk... mama xtau.. HUHUHU..... dah la kete br servis... cluth br tkar.. mmg rs semcm je bwk kete tu... mmg isau gak la....hehheeh... tp kena la buat muka cool even dlm ati dah gelabah gle... tapi.. alhamdulilah... sume okay.. HHIHIHI..... trex ngokngek tol... HAHAHHAHAHA.... layan kan aje okay... alamak... pesal lari topik lg ni.. aiyoooo..... okay... macamana pon... i will buy it tomorrow.... HEHEHEH..... blogger-emoticon.blogspot.com

4 comments

  1. seluar tido spongebob...
    gue pun nak bli gak..
    baru sedondon..
    hahahaaa

    ReplyDelete
  2. hahahah..... mana bleh.. u kena bli.. suar tdo BEN10...tp ad ke ea? HAHAHH... comel gle... KAH KAH KAH... kembali ke alam kanak2 ribena... huhuhuh

    ReplyDelete
  3. tepek la sekali gambo suar tido spongebob tu.. hahaha..

    ReplyDelete
  4. #BD : sengal nye bd... mana bleh wei... HAHAHAHHAHHAAHHAAH......

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...