kain oh kain =)

pnat nye skang ni.... wwuwuwuwuuwuw...... baru balik bersiar2 sambil mengeluarkan duit... pekah? HEHEHHEE..... pape je la... xde tenaga sangat.. rasa mcm nak tdo je skang tp tgh melayan cte zati dan si mawas.... best layan cte ni.. hehehe....korang tgk x? lalaaaalalla.... pe yang trex buat smpi penat ni? heheh

actually, td pagi bangun awl sebab ada janji ng orang tp x jd... so igt nk sambung tdo ke apa kan... tapi xleh lak... mama suh teman dia g kenduri... wuwuwuwu.... tapi lepak2 la dlu kan.. on9 jap... layan itu ini... pastu bersiap la nak g kenduri... btw... trex sgt x ske nak g kenduri... malas nk siap... n pns2 ni.. adoyai... tapi kan... x elok tau bt cmtu... jgn tiru aksi saya... ceh..mcm ap lak... mama ckp... org jemput kte kena g... kang i kawen xde org nk dtg lak... HEHEH... so... pergi la juge... wuwuwuwuwu.... pengantin yg sungguh cantik.. hihihihih.... tapi xde la kesah sgt... yg i tau... g cr makan... pastu sentap xde pndng kiri kanan... HAHAHAHAH.... kawasan tu agak kampung n jln sgt sempit... gle r td... kiri kanan kete BMW... sempit lak tu... cuak gak nak kuarkan kete... kl kena kete tu.. mak aih.. bapak la kan... wuwuwuwuw.... so bt la secara berhemah... pcik kat tepi pndng je... sebab i pompuan kot.. muka siyes pndng i kuarkan kte... HAHAHAH... ala... pcik.. lek pcik jgn cuak.. trex ni... HAHAHAHAH....(konon otai... sekeh kang trex ni)

pas kenyang perut.... mama ajk bli tudung n kain... adoyai.. mls nye.. sgt x ske bli kain.... rimas.. pening.. serabut... ramai org... i kan cerewet... so sbb xnak lyn cerewet dr sndr.. sanggup xnk bli kain... tapi disebabkan dah 2 tahun x bt baju raya... amik kau!! 2tahun okay bercuti membuat baju... trok tol trex ni... org lain punye la nak kan... HAHHAHAAH... this year tetibe rasa nak... so skali tibai la bebyk kan.. qada utk 2tahun x buat kan... sebab pasni xtau la trex ni sihat ke x lagi.. kena dia bt gle xnk baju raya pasni at least ada back up.. ecece... bajet je lebih... HAHAHAH..... selalu baju raya... mama yg buat kan.. n kesah kan.. kl harap kan i.. xdpt la... x layan langsung.. HAHAHA.... satu sikap yang kena ubah.... xpe... tgh cuba la ni.. lalalla...

pas bli kain sume... byk pasang gak la... skang xtau nak bt cena lak ng kain2 tu... HAHAHHA... xkn sume baju kurung kan.. kebaya pon byk jns juga... aishhhh... mls nye nak kesah... tp mama suh bgtau nk bt cena... esk nak anta jahit dah... waaaaaaa..... malas nye saya... ada sesapa ada idea n sgt berbakat psl fesyen2 ke kan?? HAHAHAHA.....blogger-emoticon.blogspot.com

7 comments

  1. ko wat bikini kain2 2..senang!hahaha...

    ReplyDelete
  2. hahhahhaa... wow... seksi...

    ReplyDelete
  3. hahaha... buat je baju kurung.. kebayer.. bj kedah.. sari ke.. cheongsam.. ape lg ek.. taram je.. janji siap.. hehehe...:P

    ReplyDelete
  4. buat kebarung? ada ke? hehe.

    ReplyDelete
  5. #cikin : sebab byk sgt la jd blurr ni.. heheheheh....

    #abdus : ada je... awak... blanje baju blogger 1.. haaa....yg itaM.. ecah suh mtk ng u.. lalalalaa :p

    ReplyDelete
  6. ala...kita tak beli apa2 kain lagi...

    mcm tak raya je...argghhh, beli je yg dah siap.

    ReplyDelete
  7. hahhaha.... i xske yg dh siap.. hehhe... ske yg ditempah... tp ni bkn sbb raya je... sesaja je ni.. lama x bli kain.. tapi alang2 leh la pki raya.. =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...