bahagia ke aku?

PENAT.... sapa suka penat? mesti ramai yang tak suka penat kan? tapi trex sangat suka penat... sebab bila penat... takkan ada masa nak fikir benda lain.. dan takkan rasa susah hati.. bila penat.. akan lupa segala masalah yang ada tapi kadang2... diri sendiri pon tak sempat nak uruskan.. ntah la... kecewakah? takde jawapan la pulak.. adoyai... akan berusaha kembali kepada asal...

sapa boleh bagi tip tambah berat badan untuk si trex ni? HEHEHHE.. i lost my weight... memang gila betul.. adeh... ada orang kata.. bila bahagia.... berat badan dan selera makan pon bertambah la... so.. tak bahagia ke aku? still takde jawapan untuk ni.. ermmmm...

kadang2.. kenyataan sangat susah untuk diterima dalam hidup... susah nak hadapi.. tapi kita kena juga face it no matter what happen... perit tu memang perit... macam susah nak buat.. but i will try my best...

i'm happy even just for a while... its more than enough... maybe... 1st time i feel like this but i get this.. ermmm... try to understand... setia pada yang setia.. eh2... ada kaitan ke ni.. HIHIHI... tetibe lari topik lak.. wawawawwa....

new sem yang sangat pack.. even weekend pon we got class.. adeh... kena mencari semangat yang hilang... akan mem busy kan diri... dengan belajar kan bagus.. HAHAHAH.. eh2.. ni niat je.. jangan bayang trex nak buat betul2... heheheh... tapi akan usaha kan juga.. wuwuwuw...

boleh tak nak end entry ni kat sini je.. nak buat air.. nak study.. opss... tipu tol.. HAHAHAH... padahal nak melayan fb.. ngeh3... :p

tata blogger-emoticon.blogspot.com

4 comments

  1. alalala.. meh saya suapkan.
    :D

    ReplyDelete
  2. hahahah... suap pe lak? adeh... lari topik lak.. sekeh kang... ngeh3.... :p

    ReplyDelete
  3. nak tambah berat badan?? bagus gak pasal aku baru je rasa nak derma berat badan aku..

    ReplyDelete
  4. hahahahahah..... leh ke cmtu.. hihih.. tp ko bg skit2 dah la.. jgn byk2 tau... =P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...