tension

sometime... macam tak percaya dah third year... HOHOHO... dan tak sabar juga nak final year.. wuwuwuwuw.... hope boleh grad on time... ye la kan.. sapa yang nak extend.. ermmm.... new sem begin but im not ready yet for evrything.. hari2 rasa bosan dan makin bosan.. orang cakap saya happy.. am i? HAHAHAHAH.. tak tahu la saya... ermmm... boleh tak nak mereng lagi? malas la nak serius2 ni... HAHA... orang lain dah start usha2 buku.. but me? usha facebook hari2.. pastu gian main game facebook.. HAHHAHA... dah la bermain dengan tekun macam bendalah tu semua real.. oh trex.. its freak!! HAHAHAH... lantak la kan.. okay2...

sekarang ingat nak usha buku2 ke... usha2.. jadual ke.. tapi... HAHHAHAAHAH... saya masih begini tanpa membuat apa2.. heheh... trex telah mula membuat ayat skema.. adeh.. mengapakah? tak tahu la saya... dah 2 malam kuar berjalan2 macam orang takde arah... menarik2... HEHEHEH... pastu lepak danau kota.. wuwuwuwu... best2.. jalan2 xde arah ni.. masih boleh di maafkan.. awal2 sem. rilex la kan.. HIHIHIHIHIHI....

lagi satu... makin suka bawak kete.. kalau sesapa malas nk drive tu.. meh sini.. trex tlg drive.. HAHAHAHAHHA.... arghhhhhhhhhhhhhhh..... sebenarnya tengah... TENSION... okay.. abaikan.. mau tdo.. tata... pastu bangun g class macam orang hilang jiwa ke apa kan.. ok yea.. BYE =)

3 comments

  1. Dulu waktu masih muda remaja, mmg giler drive keta....

    Skrg...hampeh...klu boleh nak jadi 'mem besar'...ada driver tukang bawak ke sana-sini....

    ReplyDelete
  2. HAHAHAHAHAHA.... ntah la... skang mood nak drive makin menjadi2.. nk bt cena.. adoyai~

    ReplyDelete
  3. hahahha.. bawak keta time tak jem mmg best..:P cuber time jem.. hohoooo makin tensionnn...!!!! hehe..;P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...