malas study EL

sekarang sudah sampai UM dan musim raya sudah habis bagi kanak2 yang sedang dan masih belajar... cukup2 la tu kumpul duit raya... sangat jelous okay... korang budak2 banyak dapat duit raya... kami2 yang sudah 20an ni semua makin sikit duit raya... sungguh tak adil okay... HUHUHUH.... nasib raya kali ni berasa sungguh meriah... tapi napa ea? HEHEHEHEH.... macam rasa sekejap je raya... adeh... ok2... musim raya dah habis...

sekarang kena belajar untuk test esok!!! esok... bukan lusa or next week tapi esok.... pesal la sempat lagi update blog ni... HAHAHAHAH.... bila sampai gila trex ni camni la kan... kan dah lama trex tak menggila dengan blog sendiri... lalalalalalala.... test esok je.... test subjek lain semua dah lepas.... so far... memang teruk la!!! jangan nak kata apa2 la... HAHAHAH... sapa suruh malas dan sangat MALAS!!! huhuhuhu....

start this week... akan busy dengan segala assignment pulak... aiyoooo.... tapi busy pon still kena spend time untuk beraya dengan kawan2 juga sebab sudah berjanji nanti kena marah... padan muka... HAHAHAH.... excited la pulak nak merayap dengan mereka... assignment tu boleh tak malas nak pikir walapun kena anta dalam masa terdekat ni? uhuhuhu.... bila agaknye zaman assignment segala ni akan habis... HUK HUK HUK...

k la... malas merepek... nak study... bajet~

test subjek EL... pe ntah nama subjek ni... HAHAHAHAAH...

2 comments

  1. skit ke trex???
    dgr citer cam byk je...
    hahaha

    ReplyDelete
  2. pe yg skit nye ira? HAHHAAHH....
    jgn dgr cte... itu sume dusta... wakakakakkakaa =p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...