papaDOM best!!!!

weekend kali ni masih seperti weekend yang lepas2... still malas untuk membuat apa2 kerja berfaedah... kalau trex buat something yang faedah.... tu nama nya... trex tengah tak berapa nak betul kot... HAHAHAHAHAH.... hari jumaat tak berapa nak ingat buat apa.... malam tu lepak danau kota... konon nya nak cari jeans trex... bapak susah nak cari... cerewet sangat ke? memilih sangat ke? lantak la... HAHAHAH... kena le memilih untuk yang terbaik selagi boleh... ye x? HEHEHEHE.... merata dah cari jeans yg trex nak ni.. sampai g danau lak... mana la tau ada kan... tapi malang nya takde gak.. HUHUHU.... apa boleh nk buat... tunggu je la sampai jumpa yang nak tu baru beli... kalau tak jumpa.. jgn beli.. itu nama nya... MEMBAZIR... membazir itu.. amalan syaitan... huahuahuahua....

sabtu plak.... habis je kelas coding pagi tu... haaaaa..... pe ntah ktorg buat.... projek besar gak la petang tu... sampai penat... trus tertdo tak sedar apa.... muahahahha.... dah tu.... trex ni memang gila.... family gathering pon tak join... bapak r malas..... dah la dorang makan besar... huhuh... pe la nak jadi dengan trex ni.... aishhh.... sorry ye.. tuk... mcik..pcik... segala seisi keluarga... wuwuwuwuwuuw.... T_____________T

malam tu.... sempat lagi layan movie... PAPADOM!!! sumpah best gila... cerita yang sangat terbaik... sapa yang tak tengok lagi... tolong la g tengok... HAHAHAH... promote secara tak langsung.. lawak... sedih... sweet.... sangat suka dengan cerita ni... tak tau nak explain cena... g tgk sendiri... so.. korng tau la cena nanti... huhuhuh =)

2 comments

  1. best kan papadom...
    huhuhu

    ReplyDelete
  2. best gile!!!!!!!!! HAHAHHAHA... siyes x tipu....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...