sabtu yang kelam kabut

weekend yang penuh dengan macam2 hal... huhuh.... sem ni memang full class... yang betul2 free just hari ahad je... even sabtu pon ada class.... 3jam lak tu.. ermmm.... sabtu hari tu ada talk untuk LI (latihan industri)..... dah besar pon trex ni... dah kena LI... tak boleh nak bayangkan lagi cena la trex ni kerja... HUHUH... perangai budak2 lagi ni haaa... aishhhh.... dah la segan tak bertempat... hohohoh.... sedapnya kutuk diri sendiri... lalalalala....

sabtu lepas... dengan ada class... LI... submit assignment... tutorial... on the same time.... memang gila la kejap.. huru hara pagi sabtu tu... muahahaha.... g LI jap pastu g class jap... dah la class hari sabtu tak boleh nak ganti hari lain sebab nya tak semua yang join talk LI tu... huhuhu.... tapi semua ok la setakat ni... huhuhu....

after talk LI... kami semua g rumah ira... open house dekat umah dia kat klang.. ye ke klang... ye kot... HAHAHAHAH... pastu dari rumah ira g rumah faraN.... dekat ampang... wuwwuwu... jauh tu antara 2 umah tu... tapi macam best je... time g rumah ira... girls je semua.... pastu balik UM dulu before g umah fara... hehehheeh.... tunggu dak2 laki lak... dorang tak g umah ira... dorng g umah fara... huhuhu... gerak skali dengan dorang ler.... smpai rumah fara pon dah nak maghrib... tapi meriah gak la... hhuhuhu...

kat umah ira... time ni ira bz masak ni.. eceh... HAHAHAHAH

umah fara.... org lain sibuk nak smayang maghrib... ktorang lak sempat bergambar... hiihihi..

ni pic paling smart... taken by faraN... i like!!! =))

dah malam pon... aiyooo.... jom balik~

itu la kisah sabtu yg full.... ahad.... rilex tanpa sebarang kerja berfaedah... bosan gak la... aishhh... takde keje bosan... ad keje malas... apa la nak jadi ni kan... huhuh... layan~

psstt :: semalam liverpool kalah... nak gak bgtau ni... lalalalala =p
blogger-emoticon.blogspot.com

2 comments

  1. you.. miss you T_T
    lama tak jumpa, huk huk.

    ReplyDelete
  2. ermmm..... sorry smalam.... xleh jumpa u... SORRY ;(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...