my NUFFY =)

ceria la kan dirimu dengan ads yang baru dan canggih2...
wahai mr nuffy... jangan la sombong dengan saya...
jangan la merajuk dengan saya...
saya dah kembali mencintai blog ini dengan tekun...
akan cuba meng update dengan sangat rajin...
sila kuar kan ads yang mahal2 sikit..
HAHAHAHAH... demand gila...

sejak trex kembali aktif ni..
mr nuffy mcm faham2 jek...
dia macam automatik aktif balik...
HAHAHA.. sungguh memahami...
kira macam kena usaha baru berjaya..
kalau tak serupa macam sia2..
HAHAHAHAH... macam pantun lak pulak... wuwuwuw...

saya cinta MR nuffy...
nuffnang la.. aiyaaa...

kawan2... rajin2 kan la diri gerak kan mouse anda...
pastu klik la 3 ads yg wujud kat blog ini yea..
thanx buddy.. ^^

6 comments

  1. huhuhu....

    ingat nak sita dah blog kamu nih... kejap ada ..kejap x de...huhuh/// kamu mmg tak menahan...huhuhu

    ReplyDelete
  2. opsss.... jgn r ckp camtu.. skang bz maaa..... masa tak menentu ada... kl ada pon mcm dh pnat nk bt pape... wuwuwuwuuw.. =(

    ReplyDelete
  3. sape yg kenalkan hang dgn mr nuffy?? aku gak..

    ReplyDelete
  4. ehhh.. ko ke? lupa dah... MEKASEH bd comey.. HEHHEHEEHEHEH... tp ak rs mcm ak ni jap ok jap x ok ng blog sndr... wuwuuwuwuwuwu... makin tua ni makin tak bermaya nk berkerja over time ni.. HEHEHEH ;P

    ReplyDelete
  5. tua pon steady... agagagagaaa ;p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...