busyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

WAHHHHHH...... macam baru jumpa balik blog sendiri... memang gila.... berkurun tak update.... haishhh... betul la kata orang... bila hidup bahagia... so jadi kurang benda nak diceritakan... eh.. pe ayt aku pakai ni... semacam dh lupa blog ni untuk seketika bila bahagia.. HAHAHAH... mind you!!! pe bahagia2... bahagia la sangat... projek berlambak pastu right after that study week pastu exam week... pastu terus LI... bahagia la sangat bukan? huishhh...

cuba bayangkan..... ad 4 final projek nk kena present... tak tdo buat sume tu.. separuh gila dah... g kelas sume laloq... sem ni mmg kejam... serius gila... sapa kata engineering tu senang... mmg nak kena pancung ng trex... wuwuuw.... sekarang i admit... engineering not so easy... gila tough... huhuh... baru 3rd year... sem depan akan menajdi seorang pelajar tahun akhir yang sangat baik dan tekun.. eceh... azam nk best buatnya... ok.. wait n see.. ngeh3... 1week untuk present 4projek... pastu tinggal 1week untuk study for final.. boleh bayang x? sebelum ni atleast ada la 2minggu yang tinggal untuk study tapi sem ni just n the only 1 week yang tinggal nak study... mana x gelabah dan huru hara nya? huhuh... exam sem ni sume dekat2.. gap pon sehari 2 je... huhu... memang macam panda dah mata...

yang paling sengal... after habis je last paper terus kena pack sebab kena LI... rest time weekend je... 2 hari pastu terus kena lapor diri untuk LI... HUHUH... penat x? penat kan??? tolong la support trex ni... tengah usaha memahamkn korang sume yang I'M SO BUSY... huhu...

sekarang dalam ofis tengah tak ada keje nak buat so macam tiba2 rasa macam nk tengok blog... huhuh... HAI SAYANG2 KU... sory ea lama x update.. akan rajin update... cuba cuba... hehhehe... sejak broadband dah terminate.. agak susah tapi sekarang sudah guna streamyx pulak... mungkin sudah tak ada alasan untuk tidak update... kan kan kan...

sekarang mau stop... wait for the next post... banyak cerita lg~

3 comments

  1. bila ko LI..ko mmg akan ada masa update blog trex..percayalah...hahha..

    p/s::keep blogging dear!!

    ReplyDelete
  2. ekeke.

    tape2 susah dulu senang kemudian ;P

    ReplyDelete
  3. areda :: mungkin lah...=p

    misslolly :: oraitt... setahun je lagi.. huhuh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...