berkongsi cerita kesihatan, men DETOX kan diri~

hari ni nak kongsi apa yang trex guna... sambungan dari entry trex nak buat bisnes...heheheh.... selepas membuat eksperimen terhadap diri sendiri... mama.. abah.. pakcik.. makcik... member2... so sekarang nak bagi tahu kamu semua la pulak... kita share2 la... sharing is caring... muahahahah... selalu nya.. kalau orang promote apa2 pasal kesihatan ni.. dan kalau benda tu sejenis pemakanan... ko jangan lah nak harap si trex ni nak layan or nak guna... sungguh payah okay... sampai la jumpa benda ni.. sebab di apply diluar dan bukan sejenis pemakanan.. so risiko untuk mendapat kesan tu sangat la sikit.. kalau sejenis makanan ni macam agak ngeri nak try sebab ye la... kita tak tahu pe yang ada dalam tu pastu kita telan kan.. so i just try this one... its was awesome... lalalalaa.... kalau korang tak caya tak apa... just nak share je kat sini.. okay... ini lah benda nyaa... hehehehh...


FOOT DETOX PATCH


Hanya tampal, rehat dan tidur. Toksin dalam badan korang akan diserap. Keesokkanya, akanrasakan kesegaran badan, bertenaga, bersemangat. Tiada lagi wajah lesu yang 'mengiringi' korangke pejabat atau pun ke kelas. Sudah merasakan perbezaan nya sekarang sampai mama pun selalu pakai sekarang sebab segar dan dah tak letih macam dulu...



Tanda-tanda seseorang itu BANYAK TOKSIN:

ü Kerap sakit kepala.
ü Badan akan berasa letih tanpa sebarang sebab.
ü Susah bangun tidur.
ü Bahagian keliling mata gelap.
ü Banyak angin, alahan, inflamasi pada sendi.
ü Sinus.
ü Berat badan meningkat.
ü Kehadiran selulit.
ü Masalah jerawat dan banyak lagi.

fungsi detox

-Membuang toksin dlm badan, air berlebihan & cegah bau kaki
-
Membuatkan badan menjadi lebih bertenaga
-
Mengurangkan allergic, sakit sendi,
-
Mengurangkan Sakit kepala, migrain atau tekanan kerja
-
Menormalkan tekanan dan aliran darah
-
Menguatkan sistem immune badan
-
Melegakan sakit tumit & tapak kaki
-
mengurangkan sembelit, Kembung perut
-
membantu masalah jerawat/resdung
-
Mengurangkan Diabetes, Kegemukan
-
Mengatasi masalah sukar tidur
-
Berpanjangan penggunaan ubat
-
Bekerja dengan bahan kimia seperti cat, larutan pembersih dll
-
Menyegarkan ketika bangun dari tidur
- Mengurangkan sakit gout, sendi, juga untuk perokok

BAHAN HERBA

Wood Vinegar Distillate, Bamboo vinegar Extract,

Carapace, Combined Plant power Distillate,

Vitamin C, Cornstarch, Minus Ion.


JADUAL PENGGUNAAN YANG DICADANGKAN :

disarankan agar menggunakan DETOX selama 5 hari berturut-turut. Bagi minggu kedua pula, bolehmenggunakannya secara bergilir-gilir (selang sehari) selama 2 minggu. Bergantung kepada tahap toksindan kesihatan diri.Bagi yang mempunyai penyakit serius, pengunaan berturut-turut selama 3 mingguadalah digalakkan.


amaran

* Untuk kegunaan luar sahaja.
* Jauhkan patch dari kanak2 dan mata.
* Orang mengandung dan menyusukan anak tidak digalakkan untuk memakai.
* Jangan lekat pada kulit yang sensitive.

telah didaftarkan dibawah biro pengawalan farmaseutikal kebangsaan (KKM)
NO. BPFK : Not 100101008k

FAKTA
Menurut perubatan Cina, kaki adalah umpama jantung kedua dengan mempunyai lebih 60 titik akupuntur. Melalui titik-titik ini, toksin akan disedut keluar melalui penampalan Detox Foot Patch. Berdasarkan kepada ilmu perubatan Cina, badan kita menpunyai lebih 360 titik akunpuntur, dimana 60 titik akupuntur ditemui di bahagian kaki. Bahagian kaki atau lebih sinonim sebagai "jantung kedua" ianya merupakan zon refleksi untuk organ dalaman utama badan kita dan merupakan "rumah" kepada pelbagai jenis toksik. Apabila kita memakai, apabila pengedaran darah berlaku di bahagian tapak kaki, Detox Foot Patch akan menyerap toksik yang dibebaskan dari titik akupuntur. Dengan hanya menggunakan dalam tempoh satu malam sahaja kita akan dapat melihat kesan penggunaan iaitu perubahan dari segi warna dan bau Detox Foot Patch (dari warna cerah ke warna coklat perang/hitam).

psstt :: kalau berminat nak try... leave your comment... just RM3 SEPASANG

20 comments

  1. minat2..
    nak 8 pasang..
    hehe..

    ReplyDelete
  2. trex ko buat bisnes ke pulak, nnt blk msia aku beli ok

    ReplyDelete
  3. hahah... just share pe yg ak dh try je... hihih... kl ko nk try pun bleh la.. ak x pangil ni as bisnes... just nk share... ak rs selesa pakai...

    nti blk msia.. ko wajib try gak... lalalalalal =)

    ReplyDelete
  4. trex nk try jugak..nant ko bg taw eh cmne..hukhukhuk

    ReplyDelete
  5. wahh trex suda ade bisnes laaa~
    hehe...
    lpas pakai rase best x trex?

    ReplyDelete
  6. so far... best la... 1st tm pki tu rs sgt teruja... tp agak geli la... kuar lendir ng kaler hitam pekat... huhuh... mcm gam lendir tu...

    ReplyDelete
  7. yeke??haha...ok2...bende ni cam kinohimitsu 2 ea,tp bende 2 mahal nak mampos laaa...ape beza de?

    ReplyDelete
  8. mmg sama... yg ni loosepack.. xde kotak... xde jenama... sbb tu murah tp bnd yg sama... yg mahal tu... dia amik bnd ni gak pastu dia tukar sarung n bt kotak... tp kotak tu nk bt pe... buang gak... ak mula2 pn x cy.. tp ak just try laaa.. xrugi pn try sbb bkn mhl mcm yg len...

    kl nk msg ak nti.. tp bfr nxt wk la... sbb stock dh abis skang... kn order lain.. huhuh

    ReplyDelete
  9. wahhhhh,,,,,masyukkkk la ko!
    hahaha...ye2...klo aq nak,aq gtaw la nant ye..hehe...

    ReplyDelete
  10. aku nak jugak!hehe, nant aku balik aku beli

    ReplyDelete
  11. mcm mana nak beli, nak bayar suma..?

    ReplyDelete
  12. minat?? email detail kat taureqeu@yahoo.com

    nama
    alamat
    berapa pasang

    nanti sy bg no account.. ^^;

    ReplyDelete
  13. wow, paypal takde ker akak..?

    ReplyDelete
  14. maaf la... ni bkn bisnes bsr... heheheh... if nak let me know... lusa stok smpi... ^^

    ReplyDelete
  15. wow! bisneswoman skng :) bagus2. teruskan usaha! don't give up.

    p/s : herbal teamix works as antioxidants, booster, cleanser, detox and energize :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...