pengumuman

wahai readers sekalian... sila jangan bosan dengan entry trex yang asyik cakap pasal... kaki.. detox.. kaki.. detox... tak pun foot detox patch... eceh... english pula.... agagagagaga... kamu2 sekalian jangan risau... macam semangat time cuti ni saja sebab bila new sem buka tidak lah i mahu teruskan... sungguh penat wokeyhhh... tapi mana ada dapat duit just duduk rilex.. kalau korang nampak kempen sana sini.. tapi cakap boleh dapat duit duduk macam tu.. sumpah lah tipu kan.. semua tu pancing dan sapa yang minat hanya lah si pemalas... like me... tak kata sesiapa sebab pernah gak macam berminat bila mereka2 kempen pasal dapat duit even duduk diam cuma nasib tak terjebak... HEHEHEH...

okay teruskan... ramai juga yang tanya..
" weh untung ke bisnes ni??"
nak cakap untung tu.. ada la sikit2... ada ke buat bisnes tak ada untung.. setakat balik modal tu ada lah... setakat ni sangat bersyukur... atleast boleh tambah duit poket untuk sem depan.. insyaALLAH..

sekarang nak buat sedikit

PENGUMUMAN
sila jelaskan pembayaran sebelum hari isnin... semua penghantaran akan dilakukan pada hari isnin atau selasa bergantung kepada keadaan semasa... ini untuk mengelakkan sebarang kelewatan penghantaran barangan anda..
-TERIMA KASIH-

kalau sesiapa nak tau detail pasal foot detox..sila KLIK SINI... dan untuk tempahan masih boleh dibuat sehingga stok masih ada..

2 comments

  1. athirah..
    nbiel nk 4 pasang~
    bleh tempah lagi x?
    cmner nk bt pembayaran?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...