jom layan lagenda budak setan


waaaa.... kenapa KL-KB sungguh dekat?? nak tengok cerita ini.... huhuh.... tapi agaknya best tak??? huk huk huk... esok esok esok... 3 jun keluar... nak tengok bukan sebab artis nya okay... tapi i like this story... novel ni dah baca banyak kali sebelum ni... since novel ni dah hilang entah kemana so dah tak dapat baca...

hope this movie sama menarik dengan cerita nocel ni... pelakon2 dia pun comel2 dan semua nya orang lama... hope mereka dapat buat yang terbaik.. so takde lah rasa membazir excited nak tengok... dan tak ada la rugi masa dan duit... heheehhe...

kan best kalau ada helikopter sendiri.... pastu boleh pergi mana2 nak pergi secara magik nya.. mesti sangat nice kan... nak tengok.. nak!!! yang.... opsss... HAAHAH... nak jugak gedix kejap... belikan i helikopter... lalalalallaaa... mesti yang itu akan jawab... u ingat i kaya ke? HAHAHAHAHHA.... abaikan iklan itu... lalalallalaaa... FARID KAMIL... LISA SURIHANI...QUEHAIDAR... dan semua yang menjayakan cerita ni.. do the best.. HAAHAH.. wish macam dorang nak exam ke hapa... huhuh...

untuk mereka yang dekat dengan panggung wayang tu... tolong la pergi tengok for my behalf.. eceh... **ngs esak2 xdpt tgk~~

psstt :: gambar ehsan pakwe lama

7 comments

  1. asyik org same jerk busan2.... xde manusia laen ker kat tanah mlayu nie?? hmmm

    ReplyDelete
  2. aku nak bangun awal esok semata2 nak tgok film nih

    ReplyDelete
  3. #kipas :: HAHAHA... rezeki dia kot...

    ReplyDelete
  4. #eazy :: jom jom jom... layan usha trailer je laaa ;(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...