kenapa dengan kad kawin ni??

cuba perhatikan betul2.... antara dua jenis kad kawin ini... huhuhu.... satu nampak exclusive... satu lagi nampak biasa... HEHEHEH... teruja untuk tahu harga kad2 kawin masa kini... ni disebabkan wedding fever... musim cuti sekolah ni... penuh kenduri kan... pastu macam2 jenis kad ada... pastu teringin lah nak tahu harga2 kad ni... mahal ke tidak.. apa design yang ada... atleast trex kawin nanti tak ada la macam kelam kabut sangat dan terasa sangat tak tahu ke apa kan... jangan kata i gatal nak kawin naa... sekeh kang... (garang2)

yang gambar atas nampak simple dan cantik... kalau ikut trex... i like yang atas ni... simple n smart... hihihih.... yang bawah ni pulak... nampak macam biasa... tak menarik hati sangat lah...
korang rasa antara dua ni mana mahal?? HAHAHHAAH....


my 1st expression... teruja yang 1st dan dalam hati... kata... mesti mahal.... tapi... harga dia... tadaaaaaaaaaaa......

Harga
RM2.99 - 100 pieces
RM1.39 - 300 pieces
RM0.89 - 500 pieces
RM0.69 - 800 pieces
RM0.55 - 1,000 pieces
RM0.54 - 1,200 pieces
RM0.50 - 1,500 pieces
RM0.49 - 1,800 pieces
RM0.45 - 2,000 pieces

yang gambar kedua pulak.... okay laaa... mesti murah je... dan.. tadaaaaaaaaaa.....

Harga
RM5.50 - 100 pieces
RM1.89 - 300 pieces
RM1.19 - 500 pieces
RM0.89 - 800 pieces
RM0.79 - 1,000 pieces
RM0.78 - 1,200 pieces
RM0.70 - 1,500 pieces
RM0.65 - 1,800 pieces
RM0.60 - 2,000 pieces

kenapa??? porkey?? HAHAHAHAH... sebab kertas ke?? color ke?? =.="
tak reti betul la pasal ni... lain yang bajet lain yang sebenar nya... so kesimpulan nya... buat lah banyak2 research dulu... kalau tak nak papa selepas bergaya dan mungkin sebab amik mudah semua nya... fuhhhh... cakap macam banyak gila pengalaman padahal kawin pun belum.. okay trex.. diam sekarang!!~

sapa yang nak kawin... tengok lah sini... meh tengok meh... tiba2 tolong promote... banyak lagi design menarik... weeeeeeee :DDDDD

(trex... rilex... kad impian ko murah je... go go go)
anggap je x dpt baca :PPP

6 comments

  1. pakcik ingat kamu yg nak kawen... huhuhu

    ReplyDelete
  2. eh... blum boley lg.. HEHEHEHHE :ppp

    ReplyDelete
  3. haaa...cenderahati tempah kt aku k...hehehe

    ReplyDelete
  4. kad kawen untuk facebook invitation berapa ??? xD

    -beyta-

    ReplyDelete
  5. wei areda.. bereh2... HAHHAHAHAAH....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...