NOTA CINTA nestle coffee-mate

i'm nothing without you

untuk sesiapa yang tak pernah tengok lagi cerita ni... meh la tengok.. upload 3 episod sekali ni... HAHAHAH... layan la.. sweet... hihihi.. sambungan entry ini... so jadi lah entry ini... suka layan.. sampai tak sabar tengok sambungan dia... hahahaha.... 1st episod tak ingat bila keluar... 2nd episod 6jun pastu last episod... 13jun... hohohohoh.... menarik betul.... jom tengok jom... korang join la contest.. boleh jalan2 free... kalau menang lah... HAHHAHAHA...

video

episod 1

video

episod 2

video

episod 3

ni sebuah contest sebenarnya.... dengan kerjasama nuffnang mengiklankan dekat blog2 anda... seronok layan cerita ni.. kejap aje.. 7minit untuk 1 episod.. hehehhehe... untuk join contest ni... boleh lah pergi sini...

4 comments

  1. kat dalam parlimen.. pak najib ngutuk keras akan kekejaman israel@zionis... dan menyeru agar rakyat memboikot produk israel@zionis.... tapi pak najib tak mampu nak menghalang iklan produk israel kat layar tv.. apa kes nih...

    ntah le....

    p/s :- kopi met tu tersenarai gak dalam produk israel.... huhuhuuh

    ReplyDelete
  2. hhohohoh..... betul tu... layan je la cte ni.. dh kuar... tp naseb la trex bukan pengguna coffee-mate :PPP

    pakcik.. mekasih ingatkan =)

    ReplyDelete
  3. join la kalau nak... trex just ske tgk cte ni je.. hihihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...