pre-order foot detox


okay semua.... new stock will be here soon.. around next week.. siapa yang nak order dan nak try... let me know before next week... for more detail.. just look at here.... sebab kalau tak cukup dengan yang dah order ni boleh lah nak restock cepat2...

tak rugi pun sebab tak mahal macam biasa... i'm still student so i know what best for student... if i can u also can... trust me... HEHHEHEH.. tiba2 promote... memang murah...
just RM3 SEPASANG...
kenapa murah
sebab loose pack..
tapi kalau berkotak pun buat apa... korang buang juga... kenapa trex jual?? sebab i also used this and berhasil... sama macam yang mahal punya... kalau korang follow my blog.. mesti korang ada baca entry trex kata taknak buat bisnes just nak bagi tahu je kan?? since dapat pasaran dari orang ramai.. sampai makcik, pakcik dan sepupu menggalakkan jual sebab dorang pun nak guna...

so that's why i'm here.. promote kat semua... HAHAHAHHA.. untuk yang budak2 lagi rasa tak ada toksin... beli lah untuk parents... seriously... they will be happy sebab mama dan abah juga guna... mula2 dorang tak suka tapi pas kena paksa try... dorang try la juga... bila dah rasa okay tu.. dorang sendiri bagi duit suruh beli lagi... serious tak tipu.. ini testimoni peribadi.. HAHAHAHAH...


kaki kan jantung kedua manusia... kat kaki ada urat utk 1 badan okay... just try it.. tak rugi... dah yakin sekarang untuk promote sebab semua pun bagi feedback positive...

tapi nak bagitahu... kesan foot detox untuk setiap orang berbeza tahu... tak semua sama...


ni color kesan selepas pakai detox patch... huhuh.... untuk order.... just leave your comment or just email me... tq :D

8 comments

  1. trex,
    nak oder weyh,5 pasang.
    nak tanya,bila sampai?

    ReplyDelete
  2. minggu ni r kot... sebab aku dh order dr last week... stock cepat habis.. sapa cepat dia dapat la... ak nk order banyak2 pun mana ada modal.. so kena la sabar... :PPPP

    ko serius ke nak ni?? ak nk masuk buku ni... heheheh

    ReplyDelete
  3. Fuyo...berkesann x? ade tester x? hehehe

    ReplyDelete
  4. sory xde tester tp try r dlu.. x mahal pon...heheheh... serius berkesan.. x tipu~

    ReplyDelete
  5. sepasang rm3?kalo nk order cane tu?

    ReplyDelete
  6. kalau nk order... bg nama.. alamat... n brapa pasang... bank in CIMB... just email me ur detail..

    taureqeu@yahoo.com
    0176980824

    ReplyDelete
  7. kalo bank in kt bank islam ade x??

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...