preorder foot detox

untuk sesiapa yang berminat nak foot detox patch... see this entry.... let me know okay... nak buat restock as soon as possible... tak ada la eden nak jual secara banyak2... if korang nak baru i order sebab tu lah macam lambat je selalu kan... nway to those yang dah order tu... esok i akan bertapa dekat pejabat pos untuk pos kan kat korang.. thanx for your support okay....

akan cuba untuk membuat stok banyak2 so korang pun boleh la dapat barang cepat kan...
huhuhu...

untuk order
sila email kat sini
taureqeu@yahoo.com

2 comments

  1. ehh... janji nak bagi free... kene byr ke?..huhuhu

    ReplyDelete
  2. hahaha.... mana bleh bg free... adehhh....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...