cabaran baru bermula!!

huhuhu.... akhirnya dah finalize tajuk thesis tapi harap2 tak ada yang tergedik2 nak g tukar lagi... sila consider orang lain sama dan jangan nak mengada2 sangat... amik je apa yang dapat... hurghhh... sedikit bengang disitu... huhuh... sebab aku dah terpaksa benda yang sangat rumit tapi sudah pasrah disitu just kena usaha keras untuk menjayakan...

my final year project Time weighted average exposure assessment for residential near to the TNB substations and power lines sangat rumit bukan?? harap ada di kalangan readers sini dapat membantu... huhuhh... just help me to finish up my thesis... dan dapat grad on time... to AZAM baru tu... huhuhuh....

terima kasih kerana still ada dtg lawat blog even dah lama x update.. mungkin akan semakin busy.. dah final year.. kena usaha lebih.. huhuhuh... sangat takut okay.. wuwuuwuwuwuuwwuuu... mungkin entry selepas ni banyak mengenai thesis.. HAHAHAH... TNB tu mungkin akan semakin menarik... satu cabaran... course telecommunication eng tapi thesis pasal TNB.. hahahahah.. kalau TM ke betul jugak kan... huhuh... baiklah... saya terima cabaran ini...

2 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...