THESIS aka F.Y.P

gerun memang gerun... siapa yang tak jumpa lagi benda alah ni memang tak akan faham.. nak pilih tajuk je pun dah berdebar2 macam nak akad nikah (macam pernah) hahahhaha.... abaikan trex ni.. ngokngek... dah beberapa hari kat kolej sekarang tapi baru rasa nak update blog ni.. HAHAH.. cuak nak pilih tajuk sebenarnya.. dah la keutamaan ikut pointer untuk pilih tajuk... siapa pointer tinggi korang memang bernasib baik lah... siapa tak kena la tunggu... huuhuh... dah 3 kali gak tukar tajuk... minat asal kat wireless dan antenna tapi amik elektronik tapi ok la tu.. huhuhu...

tajul belum finalize... just doa evrything going well dan tak perlu tukar2 lagi.. huhuh.. sekian~

4 comments

  1. samala..ngah perang tesis gak skgni. pening2. huh

    ReplyDelete
  2. huhuh... still tgh berdebar2 tngu tajuk thesis.. YA ALLAH.. cuaknyaaa~

    ReplyDelete
  3. huhuhu... merasa gak buat tesis... pakcik x merasa.... maklong le ... gred spm je... huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. leh lak nk pilih tajuk thesis ikut pointer. tah pape je.

    mechy relaks je, sape cepat dia dapat,
    tips dari aku, jgn pilih tajuk je,
    pilih lecturer skali.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...