perlukah blog ini di register kan???

since redmummy.com dah kena lawat dengan orang LHDN..
after that makin ramai blogger dah mula register kan blog dorang terutama blogger shop..
sebelum korang kena sergah dengan org LHDN baik pergi register dengan SSM (Suruhanjaya Syarikat Malaysia) kat THE MALL..
tak kira laaa apa jua jenis korang jual.. kecik atau besar sesuatu nilai tu... atleast register... dengar pun dah semacam jek.. korang ingat jual2 barang online ni free centu ke??
sekali kena azab gak kot... HAHAHAHA...

walaupun blog ni x seberapa...
insyaALLAH akan didaftarkan jugaaa....
sebarang jual beli walaupun berapa sen... dibawah pemantauan LHDN... cuma tunggu masa je... nway.. thanx k.red for the info..

2 comments

  1. hai athirah..ouh terpana kimie..biar betul..ala tirah copy paste je apa yg red mummy tulis, kimie malas gila nak ge blog dia, skait mata la..huhu..takut gak kan kalau ada income tax? tp klu blog kimie tak afmous watpe nak takut..hehe..tirah, kimie dah follow kamu ya.. :)

    ReplyDelete
  2. mana leh copy paste redmummy nye blog... kang kena sergah ng dia lg naya.. heehhehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...