Are You Moist Enough?

faham kenapa tajuk entry macam tu?
blogger-emoticon.blogspot.com
rasa nya semua perempuan nak nampak kemas.. cantik.. lembut tapi tak semua dapat buat jadi begitu... setiap orang kan berbeza... jenis kulit pun semestinya lah berbeza... ada yang gelap (opss terasa), sawo matang, kuning langsat.. putih gebu.. ecehhh... tapi warna kulit ni tak penting.. betul!! yang penting kesihatan kulit korang tu... jaga la bagi cantik.. kalau kulit gelap pun tapi kulit tu sihat dan cantik of course lah dengan kuasa magic korang pun nampak cantik berseri2... HAHAHAHHAH....
ask yourself..
blogger-emoticon.blogspot.com
are you moist enough???

kalau jawapan nya tak tu.. ohhh please la pergi cari vaseline kat mana2 kedai yang jual.. vaseline boleh tolong korang jaga kulit korang... tak perlu la risau takut kulit korang tak sesuai sebab vaseline ada banyak jenis dan cari la yang bersesuaian dengan kulit korang.. vaseline ada total moisture, healthy white, intensive rescue and aloe cool and fresh..

trex sendiri memang pakai vaseline.. i used vaseline healthy white... dah berbotol dah pakai ni... selalu pakai losyen.. asyik tukar2.. habis sebotol pastu tukar yang lain sebab yang sebelum ni semua macam tak okay je... since guna vaseline... boleh rasa dan nampak lah perubahan kulit tu.. sebab tu takde tukar guna yang lain.. wuhuuuu...

why i like using this product?
blogger-emoticon.blogspot.com
kat kaki sebelah kiri selalu ada tompok2 gelap.. macam kulit mati... pastu lepas guna vaseline... tompok tu hilang.. ni lah salah satu sebab kukuh kenapa i stick with it untill now.. and this is my 2nd contest yang terasa nak masuk event dah masuk 3tahun blogging... HAHAHAHHA... i experienced it on myself... ecehhh... kira boleh share pengalaman la juga... now my skin are moist enough... guna lah vaseline... cepat meresap dan tak melekit... i like it so much... dan wangiiiiiiiiii jugaa... hihihih

for your information... 75 best written blog posts will win a pair of invites to the poolside party.. syokkkk wooooooo.. kalau korang berminat.. jom pakat join vaseline contest... and also you can grabs:
blogger-emoticon.blogspot.com

1st Prize - RM3,000 cash + Vaseline products
2nd Prize - RM2,000 cash + Vaseline products
3rd Prize - RM1,000 cash + Vaseline products
5x Consolation Prizes - RM200 cash + Vaseline products
:29:

during that party itself... female blogger with "the most vibrant skin" berpeluang memenangi handbag coach bernilai RM2000!!! coach memang sudah sedia menjadi pilihan hati.. memang bestttttttttttttt sangat la kalau dapat kan.. wuhuuuu...

entry perlu disubmit disini dan juga setiap gambar perlukan watermark vaseline yang boleh diambil disini...


moist enough? gebu macam kucing... walaupun keding sedikit dari kucing... heyyy.. apsal compare dengan kucing lak.. HAHAHHAAHHAH... dulu kulit trex kusam.. biasa la malas nak jaga.. never care about how my skin look like.... asyik berjemur je... sinaran UV sangat bahaya sekarang.. sejak mendapat kesedaran pasal kulit... ini la hasilnya... kulit dah sihat.. tak kusam macam dulu..

TERIMA KASIH VASELINE HEALTHY WHITE (^,^)V
blogger-emoticon.blogspot.com

2 comments

  1. nak masuk, tapi tak tahu nak tulis pe.hehehe
    gud luck ^_^v

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...