khas buat peminat lady gaga

rasa nya dah ramai blogger buat entry pasal ni i guess..
kat facebook... twitter pun dah kecoh2 kan.. tapi terasa mungkin wajar untuk dikongsi kan untuk yang masih tak tahu.... kesian kat sesapa yang tak faham sangat english... mesti main dengar dan suka je... bijak gila buat lagu unsur2 macam ni... huhuh... sesiapa yang suka sangat dengar lagu alejandro... korang patut usha info pasal lagu alejandro dulu dari sini

Sesungguhnya pendengaran, penglihatan dan hati, semuanya itu akan diminta pertanggungan jawabnya"(Al-Isra' 17:36)


untuk video siapa sebenarnya lady gaga

just view here

2 comments

  1. yup!! naseb i mmg xske layan video klip... hahhahahahah

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...