blackberry takleh guna for certain country

HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHA
**gelak jahat dlu**
last entry pasal BB kan???
tapi korang tahu ke pasal ni??
blackberry very secure phone so for certain country memang tak boleh guna lah... kesian kan??? HAHAHHAHAA... so he change his phone for

since tempat dia tak boleh guna blackberry... dah la dia baru tahu.... huhuhuh... ok la.... style sama dengan blackberry juga...
bagi i kan bagus bb tu... adoiiii...

dik... pesal tak angkat iphone 4g je... hahahahahha...
**hasut**

senang2 je tukar hp centu je... tahu la kaya... sian kakak kau ni...
;'(

4 comments

  1. Oklah tu 72...kira tak lah jauh beza sangat ngn BB dia..hehe

    ReplyDelete
  2. I pakai e72. i panggil dier baby.. hehehehehe~

    ReplyDelete
  3. Saya pun tidak ada black berry. Setia dengan Nokia Music Express yang satu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...