blog semakin berhabuk

makin pelik bila tengok member blogger yang lain boleh update blog setiap masa... korang memang sangat free ke or trex yang sangat sibuk sampai tak ada masa untuk update... hurmmm... thesis yang membebankan... dan rasa sungguh stress... sepanjang belajar tak pernah setekun ni... HAHAHHA.. bila terpaksa semua pun jadi kan...

sekarang sudah faham perasaan member sorang tu.. kenapa blog dia masa dia final year sampai berhabuk walaupun sebelum tu dia blogger yang tegar...

"wei... aku sangat faham sekarang!!"

HAHAHAHAHAHAH...

2 comments

  1. tu maknanya,ko gigih buat thesis...patut bersyukur la trex oi...
    hahahahaha

    ReplyDelete
  2. blog nih hanya subjek elektif... bukan core subjek... so ada masa... apdet la.. tak lapang kalu.... berhabuk la.... huhuhu

    selamat belajar yee..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...