perubahan

perubahan setiap manusia tak boleh salah kan sesiapa
pernah dengar tak perkataan friend forever??
kawan sampai mati?
kawan tak akan putus?
kawan makan kawan
HAHHAAHAHAHA...
selalunya dengar je member2 complain pasal ni
baca status2 dekat fb
tapi berapa ramai sokong benda ni semua BULLSHIT??
hahahahaha
kasar sedikit disitu yea

bagi lelaki itu semua tak ada masalah
benda ni hanya jadi dikalangan perempuan
dari blog orang lain pun dah banyak gak complain pasal ni

realize la sikit
HAHAHAHA.. benda tu semua tak wujud...
kadang2.. bestfriend sendiri pun mengutuk gak... hahhaha..
aippp!!!!
jgn tipu la kalau tak ada...
kes lain nya.. dulu gila mengata.. tak suka la apa.. last2... kawan baik lak sekarang.. dan sebaliknya.... HAHAHAHAH... ini semua pahit manis kehidupan...
tak boleh salah kan sesiapa juga... HAHAHAHAH...
see
very funny right??
(lelaki baca entry ni mesti gelak)

tapi even benda ni jadi.. finally jadi kenangan yang agak sweet juga untuk dikenang... HAHAHAHAHHA...

12 comments

  1. biasa lah tu. asam garam kehidupan. :)

    ReplyDelete
  2. aku pun perasan,mende2 cmni mesti jd kt pmpuan je,apsal ha??hahahah

    ReplyDelete
  3. sbb perempuan penuh dengan emosi... sekasar mana pun dia... hati pompuan mesti lembut... HAHAHAHAH...

    ReplyDelete
  4. bad mood je nih... huhuhuhu

    pakcik pun dah jarang p tempat kamu....

    ReplyDelete
  5. pakcikdot :: trex x moody pun... HAHAHAHA... br pas dgr mbr ngadu2... ble pk balik... cmtu lah.. HAHAHAHHA

    ReplyDelete
  6. areda :: bagus areda... heheheh

    ReplyDelete
  7. skrg ni, nak ade sorg bestfren pn susah. so kalo ade, bersyukurlah uhu

    ReplyDelete
  8. kentut la trex..
    proot proot..

    ReplyDelete
  9. rexxar..
    apa yg xwujud?
    friend forever = wujud
    kawan sampai mati = wujud
    kawan tak akan putus = wujud
    kawan makan kawan = wujud
    mcd = wujud
    memanah = wujud
    bowling = wujud
    so apa yg xwujud?
    hahahahahahaha..

    ReplyDelete
  10. ak laki baca x gelak pon

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...