30 Krew BPM Diperlukan

Blog Pilihan Malaysia (BPM) sedang mencari krew...terasa berminat... just mencuba something new dalam dunia blogging ni... buat selagi mampu... kalau sesiapa yang berminat jom join kat SINI.... selagi masih ada kekosongan... trex rasa agak semangat nak join sejak bersembang panjang dengan admin blogger crew (member lama)...dan sangat support trex blogging dengan rilex... thanx ^^; hihihih... okay.. tak perlu cerita panjang lebar...

Tugas anda sebagai krew BPM:
  • Mempromosikan setiap kategori blogger yang bakal dibuat dalam blog anda dengan cara membuat entri supaya lebih ramai akan tahu nanti.
  • Boleh membuat entri tersebut tanpa perlu diberitahu.

Kalau anda rasa anda boleh membuat tugas seperti di atas, anda boleh lah join menjadi krew BPM. tapi ada syaratnya:
  • Blog mesti mempunyai follower seramai 500 200 dan ke atas.
  • Anda rajin update blog
  • Anda sanggup membuat satu bloglist baru dalam blog anda yang akan diberitahu nanti.
Itu saja syaratnya. anda sanggup? kalau sanggup sila buat satu entri yang ada:
  • Tajuk entri : 30 Krew BPM Diperlukan
  • Link blog ini
  • Nyatakan kenapa anda layak jadi Krew BPM

dan kenapa trex layak untuk join BPM krew?

- syarat yang diperlukan sudah dipenuhi...

- trex suka update blog sampai banyak2 entry sehari... bila time gila... :PPP

- mungkin tiada masalah internet selagi streamyx dan wifi tak buat hal... broadband juga ada dikala diperlukan... muahahahhaah... (ada kaitan ke?)


boleh ke macam ni??? boleh la kot... i try my best.. the best that i can ^,^V

9 comments

  1. tapi nak follower 200 ke atas..
    tak bole join r camnie...
    jom2 ramai jadi follower blog hamba...nak join...........
    http://shaifulshafian.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. waaa..gud luck k..nak join tp takot xde mase nak hapdet jek t..huhu

    ReplyDelete
  3. terima kasih sebab join jadi krew bpm...

    ReplyDelete
  4. athirah,, sory awak. baru perasan krew dh bertambah., hehe, jom sama2 jalani tugas k? :)

    opss, salam kenalan drpd siti.. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...