berapa kerat perempuan sekarang suka kain batik?

perempuan sekarang kalau suruh pakai kain batik
mesti buat expression muka... erkkk???

(google image)

euwwwwwwwww kain batik?? hahahhahaha... semua nak seluar je manjang kan... kalau trex
tanya sapa pandai pakai kain batik???
@kakros01
heeeeeeeeeeeeeeeeeeee..... agaknya berapa orang akan mengaku jujur??? tapi tak ada la pelik sangat sebab kan... kan... trex ada kenal seorang ni yang bekerjaya besar la juga tapi kat rumah still suka pakai kain batik... so tak boleh la kata orang yang suka kain batik ni untuk perempuan kampung semata... selalu pandangan orang pada kain batik mesti kata... orang kampung je suka pakai kain batik... tapi salah tu... hihihihih....
blogger-emoticon.blogspot.com

kalau perempuan pakai kain batik mesti bayangkan kekampungan nya... tapi lelaki pakai kain pelikat tak ada la pula kata macam tu... kebanyakkan lelaki masih reti pakai kain pelikat... yang boleh nampak bila hari jumaat.. ramai pergi masjid berkain pelikat... heheheheh... kantoi usha orang pergi sembahyang jumaat,,, blogger-emoticon.blogspot.com LALLALALALALALALAL....

kalau tak reti pakai pun sekarang dalam tenet pun leh pakai kain batik... opsss... mean disini... google je cara pakai kain batik... mesti banyak... allalalalalalalaa... lagipun pakai kain batik ni bagus untuk mencantikkan badan.... tak percaya?? percaya lahhhh... hahahhahaha.... dia membantu mebentukkan pinggung dan mengempiskan perut... lalalalllalalalallalalaaa.... patut laa orang zaman 60an dlu badan macam kerengga... huyoooo... berkain batik dan baju kebaya... perghhh.. mantoppp...

18 comments

  1. saya pakai baju kurung kedah kat rumah dengan kain batik sbb atuk saya tak suka tengok saya pakai seluar.

    ReplyDelete
  2. zaira :: bgs laa... pki seluar x elok sbnr ny tp trex tetap suka... lalalalallalaa

    ReplyDelete
  3. sgt suka pakai kain batik. n lebih selesa kut drp seluar.. abc stat pakai dari sekolah rendah.
    and.. memang ramai yang tak reti pakai macam abc punya kakak and adik.

    and tau tak.. kain batik bagi shape kat badan pompuan tau. ^^

    ReplyDelete
  4. ABC :: huyoooo.. kagum gila... hehehhehe... btol2.. nk pki slalu la nanti bg cantekkk... :PPP

    ReplyDelete
  5. gue suka pakai kain pelikat...
    nampak lebih matang..
    hheeeehehehe

    ReplyDelete
  6. hehe.suke woo pkai ken batikkk..tp mmg lpas tu, jd sopan dgn tibe2! hahaha! ^_^

    ReplyDelete
  7. mie : centu nk pki kain pelikat gak la bg nmpk matang :PPP

    ReplyDelete
  8. syufa :: tu la yg bgs nya... sweet skit ^^

    ReplyDelete
  9. bru dpt kaen batik kne la wt sumtin. hehe

    ReplyDelete
  10. fakta yg last tu aku tak pernah dgr...haha..betol ek??hehe

    ReplyDelete
  11. elok2 pakai kain batik.. kang terlondeh.... itu kira dah gangguan seksual.... gangguan seksual secara visual... huhuhuhu

    ReplyDelete
  12. areda :: ptt r ko ske kain batik yek... hehehhheheehe

    ReplyDelete
  13. pakcik :: aippp pcik.. itu bahaya... muahahhaahhahahaha

    ReplyDelete
  14. rukhi :: mesti body cantek kan ^^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...