contest : me & my teddy contest

join contest ni sebab suka teddy bear juga
lalalalalalalalallalaaaa



Rules and Regulations
  1. Terbuka kpade mreka yg ad blog sahaje. Anda hendaklah menjadi follower blog authentic : http://zunahzahidah.blogspot.com/
  2. buat satu entry mgenai contest ini, dalam entry perlu ada :
  • banner contest di atas serta link ke entry ni
  • sertakan SATU SAHAJA gambar anda bersama teddy bear or bunny or etc.kepunyaan anda sendiri yg anda ingin taruhkan.. cerita siket pasal teddy tu.. gmbar x semestinye anda bsame satu teddy,, bleh juga bsame bnyk teddy... jika gmbar yg anda sertakan itu adalah gmbar anda bsame bnyk teddy bear,, pileh salah satu drpd mereke utk diceritakan...(anda dibenarkan utk meng-edit gmbar tu, tp ala kadar je lah,, jgn smpai xnmpak teddy bear tu hehe)

3. Tag kpade 3 org blogger laen

4. Letak banner contest di sidebar korg serta link ke entry ni

5. tinggalkan link penyertaan korg dlm entry ni.

6. pemenang akan diumumkan dlm blog authentic

tarikh tutup penyertaan adalah pd 31 disember 2010

BEGIN

dah baca penerangan contest comel ni?? cik zunah... trex copy paste tau rules tu... jangan kata tak boleh pula... hihihih... wokeyh... sekarang trex nak mula... jangan kacau yea... hihihihi...


sebelum apa2... nak bagi tahu sikit... gambar ni terpaksa begini sebab tak pakai hijab... tak apa kan? tak kata tak boleh edit kan?? HAHAHHA.. kalau tak boleh... tak apa lah.... gambar ini terpaksa dicrop yea.. harap mengerti.. mekaseh...

bear ni kira bear terbesar yang trex ada lah... sudah masuk 4tahun bersama... dari dia besar debab gebu sampai jadi macam lempeng.. ohhh tak sengaja.. itu namanya digunakan sepenuh hati... kalau dido (nama my teddy) tak ada sekatil... mesti tak best tidur.. sebab rasa tak selamat.. yeahh.... bila ada dido rasa penuh je katil.. sedap pun sedap tidur.. aipppp jangan jeles... HAHAHHAHAHAHA....

dido ni best... tak macam bear lain... keras... dido lembut dan disukai ramai.. ramai juga jeles dengan dido.. sian dia tak faham apa itu jeles... HAHAHAHHAHA... tapi bukan dido je trex ada.. banyak kot sampai mama tak tahu mana nak simpan bear2 trex bila trex balik hostel kerana mengelak kan debu sepanjang trex tak ada... yela tu kan padahal tak nak nampak semak penuh bear... sighhh =.="

cukup kot?? jangan bagi trex bebel.. seksa korang nanti... muahahahahhahaha

3 orang yang kena

4 comments

  1. wahh comelnye dido
    besar plak tu
    hehehe ;)

    okay thanx for joining :)

    ReplyDelete
  2. bagi menang tau...
    hihihihihihih...
    jgn lupa join GA trex juga

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...