contest : mimik muka menarik

hahahhahahahaha........ trex jumpa contest ni time usha2 blog orang... bila tengok je tajuk contest ni... memang tak fikir panjang... terus join... kenapa??? sebab trex memang suka gila buat muka kan... tapi tak tahu la kalau owner contest ni (cikcikin) nak mimik muka yang cun2 dan hensem2 ke kan... adehhh... kalau ikut mimik muka trex... memang suka bagi huduh2... HAHAHAHAHAHHAHAHAHA.... lagipun memang agak ramai join contest ni....

sebab hobi suka buat muka dan kebetulan ada contest ni... tadaaaaaaaaaa.... tengok la mimik2 muka ni... muahahhahhahahaha... kena crop sebab tak pakai tudung time ni... laalallalalalaaa...

mula2 tunjuk la senyuman sweet2 dulu... hehehehhe..
pastu............




buwekkkkkkkk.... hehehehehhe


iklan gigi sikit... naseb masa ni takde cili melekat kalu tak... wahhhhhhhhhhhhh.... mengancam gitu.. lalalallalaalalaa


muka macam mintak penampar... sudah... next!!~


slurpppp2.... aduh... lpar tomyam kung lak bt contest ni.. aduhhh... sdapnyaaa... muka puas dpt mkn... muahahahahah...


ni apa kecacat nya trex ni... HAHAHAHAAHHA... kalau nk tahu.. ni pic sebelum naik stage... ada show... perghhh.. "show kau" lalalallalalalalalaaa... kasi gempak sikit... lalalalalaa... tp sempat lagi buat muka cacat... aduh... jatuh saham... :PPPPP


ni sebab tunggu makanan lambat sangat... dengan gelas pun jalan... wawawawwawaa...

dah.... habis sudah buat presentation mimik muka... rasanya boleh menang ke dengan muka camni... HAHAHAHAHAHAH... layan kan aja... btw.... cik cikin pesan suruh tag 3orang untuk join contest ni.. tapi tak paksa.. join je kalau nak... sapa suka buat muka tu dialu2 kan... hahahaha... nway... thanx cikcikin sbb buat contest ni.. hihihihihi...
suka suka suka!!!! ^,^

cop... sapa trex nak tag yea... hurmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

pae - mahu kah dikau??
pami - boleh kah kamu?
kinah - kau lah paling terer buat muka

untuk keterangan lanjut... sila klik link disini

20 comments

  1. sensored la gmbr ko trex..hahahahahahhahaha.eh,aku gurau jek! :)

    ReplyDelete
  2. Takut pula nak buat muka-muka cam tu....hehe. Anyway, still sweet.

    ReplyDelete
  3. hiro :: HAHHAHAHAHAHA... layan kan aje... ngeh3.....

    ReplyDelete
  4. ila :: hahahahhaha... xpe.. itu hobi...

    ReplyDelete
  5. oasis :: xyah takut... yakin je walaupun huduh.... gagagaggagaaaa...

    ReplyDelete
  6. comelnya!!!
    anak sapa la ni..
    heheee

    ReplyDelete
  7. mie :: byk laaaa punya comel.... HAHAHAHHAHA.... hai pelayar... sudah pulang kah ini? hihihi

    ReplyDelete
  8. Banyaknyer gambar pelik dan menarik =P
    gelas tu jd telefon ke..hahaha

    ReplyDelete
  9. ntah... spontan je.. tbe2 ad gmbr tu.. muahahhahahaha

    ReplyDelete
  10. wahhhh~ terrer2..akak tak reti nak buat mimik muka camtu..apa2, all the best ye..gud luck taw.. ;)

    ReplyDelete
  11. maceh... hihihih... rasanya kita sama umur...

    ReplyDelete
  12. haha. ape motif main gelas tuh. haha

    ReplyDelete
  13. pae :: ni kan hobi trex... HAHAHAHHA... ptt la ak tseksa cr gmbr elok2 nk bt header xde.. rupanya gmbr ak sume cmni... HAHAHAHAHAHAHHAHAHA

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...