exchange link secara terbuka

THE END
terima kasih yang support
blog korang semua dah masuk bloglist.. kalau sapa yang xde tu tlg inform wokey?? dekat blog list GENG BARU


disebabkan sekarang ni trex tengah seronok dan sangat enjoy dengan blog beliau.. so dengan itu trex mahu buat satu entry khas untuk blogger yang baru.. mahupun yang lama atau pun yang otai dan juga blog sudah tua usianya... kalau nak link blog korang untuk disenarai hitam kan.. eh.. bukan... untuk di listdown kan kat dalam blog yang tak seberapa ini... hihiihi... walaupun misztrex tak sefemes dan secantik... hanis zalikha mahupun fatin liyana.. tak secomel irine nadia marcello.. hehehehhehe...

entry ni terhasil sebab tengok banyak blogwalking (BW) pastu duk hai sana duk hai sini... dengan BW kita bukan betul2 kenal geng2 blogger kan? so harap kan bila buat benda ini so jadi macam gathering tak sengaja la kan?? hehehehehhehe... lagi pun nak tahu laa juga sapa yang selalu datang sini tapi trex tak pernah masuk blog dia ke.. tak ter perasan ke.. minta maaf yea... huhuhuh...

trex nak berkenalan dengan semua readers yang rajin datang sini... dan sudi singgah sini layan entry sengal2 ayam trex... hihiihihi.... untuk siapa yang berminat tu.. sila tinggalkan link blog korang dekat comment yea... hihihihi.... sama2 la kita ber blog secara aman dan damai...wokeyh.. jangan ada sifat hasad dengki tahu??? janji yeaaa...

MISI MENGUPDATE BLOGLIST TREX!!!!!

**walaupun ada exchange link secara auto tapi trex lagi suka begini**

NEW UPDATE
follow la misztrex.blogspot.com kalau sudi... peace ^,^V
blogger-emoticon.blogspot.com

40 comments

  1. aeyinn org pertama nak exchnge link...

    http://aeyinn.blogspot.com

    jom terjah blog saya

    ReplyDelete
  2. nah!
    http://dabuldahi.blogspot.com

    jangan tengok tau.. jangan.. jangan..

    ReplyDelete
  3. mai tgk sini tuk pedajal orang...
    hahaha

    http://sayafaiz.blogspot.com/2010/12/jom-pedajal-orang.html

    ReplyDelete
  4. http://luzimamizah.blogspot.com

    mai singgah sini, macam2 ada

    ReplyDelete
  5. jom exchange link...
    huhuhu...

    http://redzuankassim.blogspot.com

    jemput2...

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. ok roger dik...

    http://Adyshariz.blogspot.com
    http://Ady-shariz.blogspot.com

    akak bagi skali 2..amik la..

    ReplyDelete
  8. hi.. sy ni budak baru belajar.. meh la jenguk2 kalau sudi.. =)

    http://buttermagenta.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. hye...nk join sni jugak..
    jemput ke blog ye..

    http://buxxszmania.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. aeyin :: mekasih yea.. nti trex ushaa

    ReplyDelete
  11. dabuldahi :: ok2.. xtgk.. masuk je... hihihih

    ReplyDelete
  12. faiz tapit :: eh2.. jgn padajal org

    ReplyDelete
  13. MHI + RK :: okey... trex jengah~

    ReplyDelete
  14. adyshariz :: akak... amboiii.. siap2 lg.. hihihihih

    arief :: malu xdpt tlg laaa.. hihiih

    ReplyDelete
  15. ieda :: mesti la sudi... seronok ap

    cikfa :: dh pergi dh... hehehehhe... maceh

    ReplyDelete
  16. nak EKOT > > >

    http://lampoh09.blogspot.com/2010/12/nak-dudok-kat-bloglist-misztrex.html

    makseh ! ! ! !

    ReplyDelete
  17. http://the-official.blogspot.com/

    jom terjahh ! follow kalau tk keberatan ! :D

    ReplyDelete
  18. ni MamaEma punya...bukan mn belon punya..

    http://mamaemacyg.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. http://syazrini89.blogspot.com

    dah exchange ngn kamu.. tq..:)

    ReplyDelete
  20. nak jugak la..

    http://kringg.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. bravo!!teruskan usaha murni ini :)

    http://ustazakmal.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. Kalau tak keberatan:)

    http://greatzulfiqar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. saya.
    saya
    saya.

    http://arasimatasepet.blogspot.com/


    =]

    ReplyDelete
  24. saya nak join jgk...

    http://episodkehidupanku.blogspot.com/

    tq... ;)

    ReplyDelete
  25. http://hamidi-econs.blogspot.com/

    join exchange link kt blog sy jugak taw..

    ReplyDelete
  26. hello everyone.
    i baru lagi kat blogger nih.
    nk join jgk, boleh? hehe

    nahhhh, my link!
    http://heyyouandme.blogspot.com/

    btw, misztrex, i dah follow u dah! ^_^

    ReplyDelete
  27. exchange link ngn eyqa http://eyqaatiqah.blogspot.com

    ReplyDelete
  28. exchange link dengan adha..baru je nak start blog balik

    http://computerinternetshare.blogspot.com/

    ReplyDelete
  29. saya ada 2 blog, pilihla yg mana suker eh

    www.inspirasihatcantik.blogspot.com/

    http://www.cikbetty.blogspot.com/

    ReplyDelete
  30. naj msuk list gak


    http://zulmovie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  31. mau jugakk. :)

    Qila Razak

    http://qilarazak.blogspot.com/

    ReplyDelete
  32. nak jgk!!!

    http://syafiqahmohmad.blogspot.com/

    :)

    ReplyDelete
  33. wokeyhhh... mekasih semua.... hihihih... semua blog sudah dah di listkn.. kalau yg xde tu tlg gtau yea...

    tq =)

    ReplyDelete
  34. nok eteppp ^^

    http://zatiemomento.blogspot.com

    ReplyDelete
  35. Nak jugakk trex :)

    http://supersarahh.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...