failed PMR? tak perlu risau

hari ini kan keputusan PMR keluar... tengok berita tadi kata keputusan PMR tahun ni terbaik dalam 4tahun ni... congratez untuk semua yeaaa... untuk yang berjaya mahupun tidak... sebab atleast dah cuba yang terbaik bukan?? banyak blog dah cerita pasal PMR... wishing sana sini... dah tu kebanyakkan nya cakap congratez untuk yang straight A's... hurmmmm tapi kali ni trex nak buat entry untuk yang tak berapa berjaya...

kepada yang kurang berjaya jangan risau atau susah hati.... mungkin belum rezeki korang lagi... tapi jangan sesekali putus asa.. ingat!!! huhuh... orang yang kalah adalah bila orang yang berputus asa... even bill gates pun bukan terer sangat jawab exam... no need to worry okay???

i Failed a few papers in an exam and my friend Passed it all, now he is the engineer in microsoft and i'm the owner - Bill Gates

renung-renungkan.. dan selamat beramal... hihihihihih... sekarang bill gates salah satu idola trex... weeeeeeeeeeeeeee......

6 comments

  1. hmm patut la ada paper aku fail, bakal ganti Bill Gates rupenyer aku ni =P

    ReplyDelete
  2. hahahahha... mungkin lah kot... ngeh3....

    ReplyDelete
  3. kebanyakan orang yang berjaya dan jadi jutawan dunia bukanlah seorang yang pandai pada awalnya.. huhuhu betul la tu dengan apa yg saudari katakan

    ReplyDelete
  4. kalau dapat straight A's dlm pmr..blum tentu spm nnt result tip top jugak..jauh lg perjalanan..yg penting fokus utk cita2 :)

    [Repost] Jangan Takut Gagal

    ReplyDelete
  5. wan muhammad :: thanx support ^^

    ReplyDelete
  6. armie :: btol2.... dan x semestinya gagal pmr spm dia pun gagal... hihihihihi...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...