gila best bila bebas

selepas men saji kan dengan gambar serabut dengan kertas bagai walaupun hanya satu sebab gambar lain extremely dasyat sangat... wawawawawwaaa... i mean dengan muka ketat orang study dan gambar tidur sambil study bagai so tak dapat ler masuk sini... sian mereka2 itu... muahahahahahah...

dah... cukup pasal study week... jom kita tengok betapa heaven nya hidup lepas exam walaupun keputusan nya entah bagaimana tapi mereka2 ini sangat kental untuk meng enjoy kan diri dengan dasyat nya okeh... HAHAHAHHAAHH...


sebelum merayau2 entah kemana.... kitorang pergi makan meatball kat ikea... kejadian ini semua berlaku disekitar ikea dan the curve... HAHAHAHAHA... right after paper okay... the same day for last paper... hohohoh.... mula2 mereka tak suka.. apa itu meatball?? but after that.. tahu lah mereka akan kesedapan nya... okeh... puas hati sebab bagi mereka makan dengan bahagianyaaa... hehehehehe... naseb dorang suka kalau tak... haaaa....


ini gambar kat rumah trex... cantik x?? HAHAHAHAHAHAHAHAHA... siap posing atas katil dalam bilik lagi...


pas bosan landing kat katil... pergi masak kat dapur jap.. ecehhhh.. gila cool kan???
tapi ini semua impian sahaja... wawawawwaaa... berangan di ikea tak apa bukan?? lalalallalalalaa...


bosan merayap dalam ikea... tawaf pulak the curve... gila tak tahu apa kami semua buat itu malam...


after dah bosan jalan... pastu baru terfikir akan bowling ni wujud dekat the curve... hahahahaha... g bantai unlimited nya pakej kot.. main sampai tangan putus pun boleh... HAHAHAHAHAHA... tapi sangat sangat dan super duper best malam tu wokey... sangat rilex... HAHAHAHAHAH...

xsangka main bowling dekat the curve sangat best.... pasni sapa nak main bowling.. sila lah pergi the curve... mesti x menyesal.. hihihiihih


LASTLY
thanx semua
X0X0

6 comments

  1. hehe sangat best bila dah selesai semua :)

    ReplyDelete
  2. Itu lah dia...ms utk bergumbira....

    ReplyDelete
  3. btol... ble dh stress pastu enjoy..

    ReplyDelete
  4. alah.perempuan semua samejer.kuat jalan.kuat bergambar.kuat mengumpat dan yang paling penting skali."kuat Makan" bahahhaa.lariiiiiii..

    Terkini: Aku janji tak merempit lagi | Aku ingat kau je sengal. Aku pon sengal jugak | Lepak makmak CSI

    ReplyDelete
  5. hahahahha.... laki pun sama.... tp sesama laki x bt... tp cr dak pompuan gak kl nk tau pape... :PPP

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...