pointer penting sgt ke??

dari kecik lagi makpak ajar pergi skola... paksa siap kalau yang anak jenis ketegaq (keras kepala) HAHAHAHHA... nanti segala cerita dongeng.. pujuk rayu makpak kat anak sbb nak suh g skola.. kata nak blanja laaa... cikgu baik la... hahahahha.... lawak2..

hari2 kena bangun awal... pergi skola... kena siap dari matahari tak sempat bgn basuh muka lagi dah hilang g skola... gila la zaman kecik2 dlu... kalau jenis tak brapa manja tu.. mesti naik bas kuning... comel je... tulis...

BAS SEKOLAH

bas sekolah
siap ada cerita lagi pasal bas sekolah... geng bas sekolah... and whatever it's called... HAHAHAHA... gila comel... xpun ada yang jenis naik basikal sendiri... lagi menarik... hihihih...


pastu pening kepala kena buat kerja skolah banyak2... pastu kena fikir exam segala bagai... hhahahahahah....
why are you study??
famous question among people now is it? HEHEHEHEHEH
mestila nak berjaya... pe punya soalan daaa.... nak kerja... earn money... and so on that relate into it... aduhhh...


hurmmmm..... bila belajar of course ada exam sekali.. itu sebuah pakej... hahahahha.... pernah terfikir tak... walau berjuta kali korang merungut... ni semua adalah sebuah memori atau pun sejarah dalam hidup maisng2... sampai mana yang korang mampu.. itu terpulang.. jangan kutuk kalau dia tak pandai... the most important things is u must try first... dont give up...someone said..

orang yang kalah adalah orang yang putus asa

each people create their own path on their own life...
from there they will know what should they do and what not... hehehehhe... coppp... napa skema sangat ni.. aduhhhh... ok laaa... just get straight... hurmmmm.... the things that keep bothering me now is...

CGPA penting kah???
aduh.... risau risau risau RISAU...

hurmmmmmm....
after grad.... mesti soalan ni pula
"pe kerja aku dapat nanti?"
questioning urself is good tapi jangan selalu sangat okeh?? HAHAHHAHAHA

psstttt :::: OH.... arini trex kembali merepek benda ntah apa2... mungkin kalau tak suka... skip!!! lalallalalalalalalala... sambung tgk muka toye kat entry bwh ni yea.... hehehehheehehe

[credit to google image]

12 comments

  1. mestilah cgpa penting. kalau ade peluang score tinggi, baik score. melainkan usaha byak2 tpi still x dapat2. tu lain cite.

    pengalaman, soft skill pun penting.

    ReplyDelete
  2. tula psl an.sy pon isau gak tp akak sy ckp dia tgok result je kut.

    ReplyDelete
  3. pointer ni bukan pengukur kejayaan pelajar secara menyeluruh kot. ada gak pelajar berjaya akademik, tapi kokuruikulum kurang sikit. hehe

    ReplyDelete
  4. bagi akak, pointer tu penting gak, tapi jgn la cukup2 makan jer, org nk amik keje pon tgk pointer ape skrg ni..

    ReplyDelete
  5. hollowgram :: baiklah... thanx yea~

    ReplyDelete
  6. atiqa :: skang mmg result penting sbb rmi sgt org pndi skang...

    ReplyDelete
  7. affan :: tu btol gak... tp tu la.. persaingan skang ni byk sgt... huhuhu... pape pun kena serius juga...

    ReplyDelete
  8. adyshariz :: sbb pk centu yg isau ni... hurmmm... rasa pressure pun ada... yelaaa... sapa xnk keje ble dh pnat2 blaja... xpe.. rezeki masing2... just try my best =)

    ReplyDelete
  9. Hmm penting kot, xmo tanam anggur nt =P

    ReplyDelete
  10. wan :: cabaran tu.... dah final sem ni laaa br nk cuak2 kan... lalalallalalaa...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...