trex sokong follow memfollow

sapa kata benda ni tak bagus?? dulu trex memang cakap jujur... gila tak suka follow memfollow... rasa sangat annoying bila ada drop comment.. "sila follow saya" atau "dah follow.. follow saya balik" HAHAHHAHA... rasa macam eh kau ni.. suka hati aku lah kan... kejam gila bukan? sekarang dah faham... almaklum lah dah tua. merujuk kepada blog.. owner maintain muda okeh... HAHAHAHAHAHHAHA... tahu kenapa trex semakin menyokong follow mem follow ni???

blogger-emoticon.blogspot.com 1) tambah info dunia semasa
ni khas kepada mereka yang tak berapa suka baca paper atau mengadap berita di tv... so bila korang lepak2 usha blog walaupun hanya blog walking... kalau tak baca the whole entry atleast akan jumpa dan nampak tajuk apa yang dorang tulis bukan?? tipu la kalau terus cari chatbox... nak tunggu loading pun mesti kuar tajuk dan entry dulu... HAHAHA.. jangan tipu yea... weeeeeeeee.. dengan itu secara tak langsung korang tahu kan? contoh entry "27 maut kemalangan bas di cameron highlands" so mesti korang akan tahu juga... oh ada accident... tak ke berguna tu...

blogger-emoticon.blogspot.com 2) dapat jumpa blogger baru
korang gak boleh tahu kewujudan mereka2 yang baru berjinak dalam dunia blogging dan juga dapat jumpa otai2 blog... dan juga boleh tengok berapa macam ragam manusia ni... ada yang gaduh.. ada yang gembira... ada yang sedih.. macam2 lahhh... contoh baru2 ni... kisah ju di blog sembang kosong.. kecoh betul kat situ... trex yang tak pernah masuk sana pun boleh tahu dengan zasss.. hihihih... opssss....

blogger-emoticon.blogspot.com 3) boleh update fashion semasa
sebab trex ni perempuan so mesti la amik kisah... ingat blog ada personal blog je ke.. macam2 kot... blog shopping berlambak wokeyh dan santek2... huhuhuhu... gosip artis pun ada... kalau ada sale... lagi best... cepat je tahu... syokkkk wooooooooooo~

blogger-emoticon.blogspot.com 4) boleh tambah keyakinan diri
tahu bagaimana???? bila baca blog2 mereka yang berjaya rasa macam semangat berblog... HEHHEHE.. enjoy sangat... hihihih... dari follow mem follow... kan dapat update dengan cepat.. so bila baca tentang kejayaan mereka dalam apa jua bidang.. bukan hanya duit je wokey... macam dalam belajar pun ada yang update kat blog kan?? dapat gak merasa semangat tu... hihih

wokey laaa.. cukup la 4 dulu... anda faham bukan apa yang hendak trex sampaikan... hehehehe... so jangan rasa menyampah kalau ada orang follow atau suruh anda follow.. dan kamu yang suruh orang follow jangan marah kalau dorang tak follow.. semua tu atas masing2 okeh... just ENJOYYYYYYYYYYYYYYY~
:41:

5 comments

  1. dalam pd kita mencari keENJOYan... dapat juga kita sedikit sebanyak ILMU...

    sebab tu kena rajin blogwalking...

    hehehehehe....

    main hentam je, janji enjoy!

    ReplyDelete
  2. hentam2 pun btol la tu... hihiiihih

    ReplyDelete
  3. ukk..dah tua..ngehee..mana ada tua,muda lagi tu..nasi minyak pon akak blm rasa,akak ada buat GA baru..sila lah join..ni akak bentang karpet merah tau

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...