Aiz Batu Campur kembali!! akhirnya~

this is sticky post till 31/1/11

scroll down for new entry!

Aiz Batu Campur kembali!!!!! dulu famous gila tu... dan sangat suka dengan design dari aiz... smart dan macho.. sekarang dia buat contest lak... untuk sesiapa yang berminat untuk design blog bagi professional.. boleh lah join contest ni... tapi rasa macam tak mungkin menang je... trex punya blog buka famous pun... huhuhuhuhuhuh... cena nk join... cuba baca ni....

blog baru Aiz Batu Campur

Aku nak designkan free blog template untuk korang. Yang sangat profesional, official, comel, ensem and smart. tapi korang kenalah join contest aku nih. Contest aku ni sangat susah.. sama je susahnye aku design template. Actually, takdelah susah pun. Korang tak perlu bunuh sape-sape.. apa yang korang perlu lakukan ialah seperti yang aku tuliskan di bawah ni.


Contest ini berlangsung pada
25 Januari 2011 - 31 januari 2011



1. Boleh follow blog aku kalo korang taknak terlepas update contest nih.
2. Korang kene wat sticky post dekat muka depan blog korang.
3. Sticky Post tersebut, korang tuliskan mengenai taste korang.
4. Maksud aku, taste design blog yang korang mau. paham dak?
5. Tuliskan sebab mengapa korang join contest ni juga yek..
6. Dalam entry korang tu mesti tampal poster contest ok.
7. Photo contest leh copy kat bawah. Copy code & Paste..wat tak besa lak..=__="
8. Done. lepas korang siap, tinggalkan link korang kat ruangan komen.



So, aku akan pilih pemenang berdasarkan referrer tertinggi. Jika orang ramai masuk melalui blog korang, aku boleh tahu berapa jumlahnye. Kalau jumlah pengunjung daripada blog A paling ramai, maka Blog A lah yang akan menang. Ok, thats all.. Ready tak? jangan lepaskan peluang ni yek.. bukan senang nak design sendiri.. ^__^ hehe.. kalau berani, jom masuk..


okay... trex nak design simple... ringan... menggunakan color biru hijau dan sedikit color pink... header mesti la stylo dan colorful... mcm fairy tale gitu... tapi jgn feminin sangat sebab trex bukan feminin sangat.. hahahahha..... mesti ada gambar dinosour comey.... template mcm sekarang... 2 column... header melekat dekat body dan juga ada footer... shoutbox sorok mcm sekarang ni... kesimpulan nya nak nampak kemas.. simple.. color tak terang sangat... Aiz mesti tau punya kan? semua design Aiz kan cool.. heheheheheheh... janji sejuk dan selesa untuk baca blog.. hehehehehe... tapi kalau trex menang nanti.. kita story balik boleh? sekarang tengah teruja sikit ni...


kenapa join contest ni?? hahahha.. sebenar nya.. nk bagi tahu yang Aiz Batu Campur is back!!! ramai gak cari2 aiz kot.... hahhahaha.. trex sendiri pun pelik apsal tiba2 link aiz kat sidebar takde pape.. rupanya dah xde blog tu... sejak tu dah remove la dari sidebar... sekarang dah ada balik.. kena la bagi tahu semua kan.. mesti ramai yang tak tahu lagi kan?? hehehe.. dan boleh la dapat template baru dari Aiz... hehehehehheheh....


24 comments

  1. nak saya designkan belog awk tak?

    *pengsannnn*

    ReplyDelete
  2. ish, trex kan baru je ubah template? hehehe...

    ReplyDelete
  3. liyana :: nak2... sila2... HAHAHAHAHHA....

    ReplyDelete
  4. sunah :: ini join bkn niat nk design template.. ni more kepada nak sama2 gtau org lain psl aiz batu campur...

    sunah kenal kan?? dia dulu famous ng design n tutorial... hehehehehhe....

    ReplyDelete
  5. hee.. ^__^ pembela dino upanye.. ^__^ berani tul.. ^__^

    ReplyDelete
  6. akak nk tlg design,tp xgheti hehehehe so akak folo jer la blog awak ek.. sudilah kira2nya folo blog akakkkk.. hehehe

    ReplyDelete
  7. aiz :: mana mhilang lelama wei??? nti design dino bg hensem tau... kl xnk kena mkn ng dino.. muahahahahah

    ReplyDelete
  8. shaza :: thanx sudi dtg sini :)

    ReplyDelete
  9. me pun minat blog aiz tu sbb me suka dia pandai doodling :)

    nak mintak tlg vote kalau sudi. tq in advance yer
    tlg vote utk MZ!

    ReplyDelete
  10. lawa blog..banyak betul contest time aku nak g bercuti..huhu

    ReplyDelete
  11. shy :: ko nk bcuti ke mana lak ni?

    ReplyDelete
  12. wow,aiz is back.. suka aiz jgk.
    anyway, gd luck k.. =)

    ReplyDelete
  13. hehhehehehehehehe.... thanx sophie :PPPP

    ReplyDelete
  14. salam

    blog sekarang mmg dah comel tu...tapi kalau menang lagi kan apasalahnya =)

    ReplyDelete
  15. syira :: heheheheh... thanx :)

    ReplyDelete
  16. gud luck yer..akk tknk join sbb tknk tukar template heee

    ReplyDelete
  17. wah..kalau menang blanje mee goreng satu k

    ReplyDelete
  18. puanbee :: dh cntik... ptt la xnk tkar ^^

    ReplyDelete
  19. adyshariz :: xmo blanje.. nti trex gorengkn.. amcm? :PPP

    ReplyDelete
  20. aiz da kembali? seyes?? bukan dy wat vlog ke skang

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...