aiz sudi design blog misztrex sebab

ASSALAMMUALAIKUM & SELAMAT MEMBACA


korang mesti tahu kan trex join contest bro aiz kan? HAHHAHAHAHA... mana taknya... siap sticky post dekat blog ni lagi tu... heheheheh... tak tahu? cuba tengok sini... aiz batu campur kembali... contest ni dikira ikut stats yang akan pergi ke blog aiz... paling banyak referrer tu menang.... dan tak sangka blog trex menang.. 60% tu... whoaaa~ (x caya)


so dengan itu.... blog ni akan di ubahsuai sekali lagi? HAHAHHA... tahun 2011.. tahun gila template pastu semua readers mesti pelik nanti kan... HAHAHAAHHA... tak apa.. yang penting kepuasan hati... dan kesenangan mata untuk melihat... wawawawawawaa... tapi agaknya bro aiz larat tak layan tahap kecerewetan aku ni? adeh... murah rezeki tahun ni... ALHAMDULILAH... sebelum apa2... ni gambar blog sebelum...... simpan dulu.. tapi tak tau lagi bila nak bagi bro aiz ubah sebab tengah busy ni.. bro aiz dah suruh add fb dia untuk rapatkan hubungan... hahha.. eh tak.. sebab nak senang kan kerja... hihihih...






agaknya pe bentuk rupa baru blog ni ek yang aiz akan buat? tunggu~~~~~~~~~

4 comments

  1. waaa..hihi..mesti cun punye la! :D

    ReplyDelete
  2. bestnye aiz tolong designkan. tentu cun :)

    ReplyDelete
  3. syufaa :: tu laaa... xtau lg nk bt design cena.... korng rs cena?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...