aku masih dara!!!

ASSALAMMUALAIKUM & SELAMAT MEMBACA

aku tak minum arak laaa... aku minum beer je... tak dosa sangat...

antara dialog dalam cerita aku masih dara... layan wei.... yang best.. dia punya dialog.. tak leh blah gila kot... sumpah kelakar.... macam nak sekeh je dorang ni... HAHHAHAHA... cerita ni memang patut ditonton.. banyak pengajaran tentang gejala sosial budak2 zaman sekarang... eceh... macam la aku ni mak budak.. adoiii... hehehehhe.. cerita ni rasa nya dah lama kan? baru tengok... tu pun sebab member sakan duk cerita pasal cerita ni.. so rasanya macam patut tengok gak laaaa.... hahahhaahah... pelakon pun boleh tahan....

ustaz amirul pun ada ni haaaa... style betul lah ustaz ni... tersuka pula... suka suki tak pe kan? suka suka tu tak leh kan?? hahhaha.... whatever.... tengah busy siapkan report thesis sempat lagi layan cerita dan shopping segala bagai kan? hampeh betul laaaa.... memang chill habis buat kerja...

dah la.. tak boleh karang panjang2... nak sambung buat kerja... ni update laju2 time internet tengah laju... karang tak dapat lerrr.... semput koooo.... sorry wei... banyak yang tinggal link tapi tak sempat nak balas... sorry banyak2.. internet slow.... dan entry untuk umumkan pemenang GA pun tak sempat lagi nak siapkan... by the way.. esok nak pergi beli hadiah tu... jeng jeng jeng!!!! nantikan okay... llalalalallalaaaa....

7 comments

  1. cite tu xleh blah...hahahahaha

    ReplyDelete
  2. adik niesz kate, cite ni bhsa die teruk ek..

    updated entry :acik bembot 44

    ReplyDelete
  3. cik ila :: tahu xpe.. dh tgk ea?

    ReplyDelete
  4. niesz :: mmg pun tp mcm lawak pun ada...

    ReplyDelete
  5. tak tengok pun cita tuh . heee ~ dgr dr member member jaa cerita .

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...