BEN ASHAARI BLOG


jumlah entry semua yea?
592 entry

sehari tak tentu update berapa banyak.. tapi kalau tak silap pernah update 6entry sehari... hehehehehhehehehe

kenapa nak duduk bloglist? hurmmmmm.... mungkin sebab suka2 kot?? boleh ke mcm tu.... mungkin lebih kepada nak jadi geng abg ben.. boleh ke? heheheheheh...

apa nak buat sehingga blog popular? rasanya tak perlu popular... sebab ni hanya blog biasa2 sahaja... tak terfikir pun nak popular... blog ni terhasil pun just sebab hobi... dan sebagai diari... macam tu je... kalau orang tahu tu okay juga.. tak tahu pun tak apa.... sebab pasal ni tak berapa kisah sangat kot.... kalau popular pun rasa segan laaa.. nanti kang jadi pressure lak... nak kena update je selalu... dan isi kena okay segala bagai.. tak kuasa u... kalau ada yang sudi datang baca cerita merepek ni... xpe laaa... terima kasih banyak2....

4 comments

  1. Salam ... wahhh peminat Ben Ashaari ke? Hmm bertuah betul dapat masuk bloglist dia.. hebat hebat. Lepas ni .. blog ni akan lebih meletup la yer.

    http://hasrulhassan.blogspot.com

    Salam perkenalan dari blog Bangku Kosong.

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya disenaraikan dalam bloglist En. Ben..

    ReplyDelete
  3. hasrul :: thanx singgah sini :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...