facebook ditutup.. ada yang gembira

facebook akan ditutup... bulan 3 ni... sebab Mark Zuckerberg kata dia stress managing facebook.. tu la korang.. asyik guna facebook tak berhenti.. kan mark dah stress... korang tak kasi dia rehat... huhuhuhuhu... dah ramai guna facebook.. dari budak kecik sampai la kaum atuk nenek... fuhhhh... tak leh nak kata apa...


“Facebook has gotten out of control,” said Zuckerberg in a press conference outside his Palo Alto office, “and the stress of managing this company has ruined my life. I need to put an end to all the madness.”
kesian facebook... ramai yang kecewa bila mark annouced facebook akan ditutup bulan 3 ni... tapi mungkin yang paling gembira mak bapak sebab anak2 dorang dah boleh nampak muka walaupun time cuti.. ni kalau cuti pun.. duk dalam bilik je layan laptop dan komputer... HAHAHHAHA.. semua facebook punya pasal.. dan semua bos pun gembira sebab pkerja2 dorang tak curi tulang dah main facebook.. kihkihkih..... so isteri2 pun boleh memasak dengan bahagia... tak ada dah kisah terlupa nak masak sebab sibuk main cafe world... masak dalam facebook tak apa.. masak untuk family lupa.. apakah... laaaaa.. ada baik dan buruknya penutupan facebook sebab semua benda sekarang banyak related dengan facebook kan? memang padan la ramai yang tak puas hati bila mark annouced pasal ni... untuk more info pergi laa usha sini... dia siap pesan lagi.. kalau semua ada gambar ke.. info apa2 ke kat facebook better amik simpan sekarang sebelum dia padam semua... perghhh.... FACEBOOK WILL END ON MARCH 15th....

kalau facebook ditutup pun.. kan ada lagi social network yang lain macam... formspring, blog, friendster, twitter dan.. create sendiri laa... HAHAHAHAHHAHA.... tapi berita ni tak tahu la betul ke x... sekarang kan macam2 cerita ada... aduyaiiii.. nak pergi godek2 cari pun internet macam siput.. sakit jiwa betul la kan... tapi ada yang kata semua ni fake... kalau ada kata putus nanti.. let me know!!! tak dapat blogwalking la hari ni.. nak buka blog sendiri pun susah... kalau semua ni betul2 fake!! lecturer boleh terus salahkan facebook sebab result student teruk.. wakkakakakakakaka...

korang pergi usha sini... dan sini... baca la semua tu sampai habis... banyak sangat link nya kan... muahahahahahah...


11 comments

  1. hahaha! msih x ley caya je fb nak kena tutup..huk

    ReplyDelete
  2. HANIS :: pergi baca link tu semua dlu... heheheheh... btw.. jgn percaya sgt the rumour... tngu je.. kl tbe2 bln3 xleh bkak fb.. btol la tu.. hehehehe

    ReplyDelete
  3. kalau betol FB nk tutup layan blog jewlahhh :)

    ReplyDelete
  4. syarq :: hahhaha... trex pun mmg dh lama x lyn blog.. bkak gitu2 je... xksh sgt :)

    ReplyDelete
  5. mcm tipu je dia nk ttop. fb yg meng-kaya-raya kan dia. kalu aku lah yg bt fb ni, aku rela stress dr ttop. mhahaha

    ReplyDelete
  6. mcm x berapa nk percaya...
    akak dah lama x layan fb, jenguk2 kejap jer. nak kena ambil semua details kawan2 ni sblm bln 3...

    ReplyDelete
  7. sokong kalau benar2 ditutup..

    ReplyDelete
  8. ma-c :: HAHAHAHHAHAHA.... sengal

    fa10 :: dh baca sume link tu?? bnd tu xleh caya sgt....

    ReplyDelete
  9. izwan :: amboi.... biar btol... :PPP

    ReplyDelete
  10. hmm xdela nak tutup benda ni..huhu

    ReplyDelete
  11. wan :: mmg pun.. xmungkin nye dia nk ttp... even dia xlarat nk manage skali pun baik dia gaji org je... hahahhahaahah

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...